Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Varför är det så känsligt att ta reda på könet på bebisen?

Av bambi - 27 mars 2008 12:46

Som några utav er har nämnt tidigare så är det här med att ta reda på könet på barnet innan födelsen känsligt för vissa. Jag förstår inte alls varför. Nån liknar det vid att öppna julklappen innan julafton? Då kan jag berätta att jag var ett sånt barn som varje år kände och klämde på paketen långt innan julafton, nåt år gick jag till och med så långt att jag försiktigt pillade upp tejpen och kikade in i paketet! Så nyfiken är jag! Så om jag får chansen att få veta nåt så vill jag veta det NU!


Men jag har aldrig tidigare varit i en situation där folk lägger sig i så mycket som nu när jag är gravid... jag vågar inte ens tänka på hur det sen ska bli när man har barn och alla ska ha åsikter om barnuppfostran, osv!


Jag tycker att det är synd att folk ska påverka andras val i en sån här situation, jag fick en kommentar från en som till och med lät bli att ta reda på könet efter påtryckningar från vänner! Jag har i allafall hela tiden varit säker på att jag vill veta könet och har inte tvekan nån gång oavsett vad folk har sagt.


Nu räknar jag ner tiden.... vill se bebisen nu!!!

 
ANNONS
 
Helén

Helén

27 mars 2008 15:39

Självklart ska du göra det DU vill och inte som alla andra tycker! Själv hör jag till de som inte ville ta reda på innan, men jag har ändå full förståelse och respekt för dem som gör andra val. Vad jag inte förstår är hur folk kan ödsla tid och energi på att lägga sig i andra människors liv på det viset...

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

27 mars 2008 20:34

Alltså, strunta i dem som har åsikter. de kan ju göra som de vill med sin egna graviditet! Vill du ha reda på könet så tycker jag du gör rätt..
kram

http://viktigsida.blogspot.com

 
Helena

Helena

27 mars 2008 20:41

Alltså, strunta i dem som har åsikter. de kan ju göra som de vill med sin egna graviditet! Vill du ha reda på könet så tycker jag du gör rätt i att titta!
kram

http://viktigsida.blogspot.com

 
Helena

Helena

27 mars 2008 21:49

Sorry, blev dubbelkommentar, det hände inget när jag skulle kommentera.. :-S
Grattis igen :-)

http://viktigsida.blogspot.com

 
Ingen bild

Bergis

28 mars 2008 09:57

Ja du har helt rätt. Du måste göra det som känns bäst för er. Under min graviditet var de tinte många som hade åssikter men herregud, när pojken föddes blev de flest i min närhet absolut BÄST på bebisar. så här gjorde alltid vi eller håll inte så, eller ska det se ut så elelr oj, måste du va så hårt när du byter blöjer. Dessvärre har det inte slutat där. Sonen fyller två i sommar och folk har fortfarande åsikter om precis allt. Det gäller att stå på sig och stå för det man själv tror på.
Grattis till bebisen och lycka till med allt// Bergis

 
Dockmamman, liten mus i ett stort hus

Dockmamman, liten mus i ett stort hus

31 mars 2008 18:23

Det är du som är bästa mamman till ditt barn och det är du som ska fostra ditt barn, inte alla som lägger sig i så bry dig inte om det utan gå du på din modersinstinkt.

Jag har aldrig på någon av mina 6 barn tagit reda på vad det skulle bli men jag har vänner och syskon som gjort det och jag tycker faktiskt det är lika kul som att inte veta för det är ju inte jag som ska känna lyckan över det man gör som föräldrer utan det är ju ni som ska ha barnet.

Jag fick vara med om min kompis första och andra förlossning och den första tog de inte reda på vad det var men den andre gjorde dom det och det kändes inte något annorlunda det var lika spännande som den första/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se