Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Våren är äntligen här!

Av bambi - 30 mars 2008 15:24

Det känns verkligen som om våren äntligen är här! Om exakt en vecka åker vi iväg till Teneriffa *längtar*


Idag så tog jag och älsklingen en promenad till Ringens centrum och handlade lite strumpor, byxor och en hatt åt bebisen. Älsklingen var ute med några kompisar igår och några av dom har barn och ena berättade att deras son föddes redan i vecka 28, så han tipsade om att det är bra att vara förberedd lite innan. Jag är nu i vecka 20.


Sen så gick vi förbi och köpa italiensk glass... det var mumsigt att äta glass i solen :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

E2Nät

31 mars 2008 10:57

Dina gamla elever från E2Nät hälsar och önskar dig all tur med bebisen. Hoppas ni får det trevligt i Teneriffa, du är värd det :)

 
Dockmamman, liten mus i ett stort hus

Dockmamman, liten mus i ett stort hus

31 mars 2008 18:31

Mm, det kan vara bra att vara lite förberedd, jag har fått 2 barn för tidigt med katastrofsnitt men det första hade jag grejer hemma men med det sista barnet så skulle vi handla på helgen som kom och så ville han ut på torsdagen 2 dagar innan planerat inköp...


Men en sak får du absolut inte göra och det är att bädda där barnet ska ligga, det får pappan eller någon annan göra innan ni kommer hem från bb.

Skrock men det är ett skrock som jag vet många följt

Kramar i massor

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
helga

helga

1 april 2008 08:27

Lyckostar som ska få resa till sol och värme!!

Var också förberedd på att man kan gå över tiden... det gjorde jag i 10 dagar med min första det var långa 10 dagar.

http://www.helga1.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se