Alla inlägg under mars 2008

Av bambi - 22 mars 2008 15:55

Oj oj oj... jag kan inte sluta skratta! Hittade denna hos Helena!

ANNONS
Av bambi - 22 mars 2008 15:38

Det var länge sen jag gjorde en "på badrumshyllan just nu", så jag tyckte att det var dags igen:


 • Min nya Brazil Nut body scrub från Body Shop kommer att användas flitigt framöver eftersom vi ska snart till Teneriffa! Doftar ljuvligt, inte så söt-sliskigt som många andra body scrubs kan lukta. Innehåller finmalda valnötsskal och nattljusoljefrön som exfolierar.

 • Mitt nya nagellack från Face Stockholm är jag helt kär i! Underbar färg! Man borde verkligen unna sig ett nytt nagellack oftare!

 • Therapy från Lush, som egentligen är en massage-olja i fastform, använder jag just nu på min mage som växer. Den är mild i doften och innehåller kakaosmör som gör hudet elastisk (och ska motverka bristningar på magen). Innehåller även lavendelolja och sheasmör, den är väldigt smidig att använda och gnida in magen med!

 • En suverän ansiktsmask är Multivitamin Power Recovery Masque från Dermalogica! Jag har väldigt torr hud i ansiktet och använder denna nån gång i veckan och man känner en enorm skillnad efteråt! Tuben är ganska dyr, men den räcker länge!

 • Sen så är det alltid trevligt med doftljus i badrummet! Just nu har vi ett klotljus med doften Mulberry från Partylite på badrumshyllan!

Tidigare "på badrumshyllan" finns här.

ANNONS
Av bambi - 22 mars 2008 15:28

Jag är så nöjd med min vinröda väska från Fiorelli, den är en riktig färgklick! Precis som mina naglar just nu, målade dom med mitt nya nagellack. Målade bara ett lager, så det blev ganska ljust. Kanske borde ta ett till lager?

Av bambi - 22 mars 2008 13:41

För ett par timmar sen ringde en kvinna från Swedbank. Jag blev lite fundersam, att banken ringer en på påskafton? Men hon frågade om jag hade försökt köpa saker på internet med mitt kort nu på morgonen. Nej, det hade jag ju inte gjort. Så det visade sig att någon hade fått tag i mina kortuppgifter!


Som tur är... så är vi lite fattiga nu innan löning.. så vi har typ 200 kr. på kontot. Tjuven försökte köpa nåt för 18000 kr, sen när det inte gick så för 13000 kr., men det gick ju inte eftersom vi bara hade 200 kr... haha... tjuven valde helt fel dag och kort att försöka sno pengar ifrån!


Nu är kortet spärrat och jag får ett nytt nästa vecka... och inga pengar är försvunna... tur att banken håller lite koll. Hon sa att det verkade lite konstigt att jag försökte handla för så mycket, men att jag kanske trodde att lönen var på väg in?  :)


Vi har faktiskt varit med om kortbedrägeri en gång förut. Precis när vi skulle flytta, så vi hade en hel del pengar på kontot för att kunna betala flyttgubbar, mm mm. Så vi blev av med en hel del, och det blev lite krångel och bök eftersom vi var tvungna att ha pengarna snabbt för att betala allt som skulle betalas, men det ordnade sig. Man får ju alltid tillbaka sina pengar i allafall!

Av bambi - 21 mars 2008 12:08

Tävlingen om dom fina smyckena från Katts of Sweden är slut. Vinnarna kommer att kontaktas och publiceras senare på bloggen!

Av bambi - 20 mars 2008 19:34

Har precis kommit hem från Mongolisk Barbeque på Djingis Khan på Sveavägen. Det är ju supergott... man plockar åt sig det man vill ha: kött, kyckling, grönsaker, mm mm, sen häller dom på lite olja, soya, vitlök, mm och steker på allt. Blir supermumsigt! Det är roligt att gå och plocka ihop det man vill ha. Man får ju äta hur mycket man vill också... så vi är ganska så mätta nu  :)


Älsklingen är lite "konstig" och dricker ibland mjölk ute på resturang, vilket han gjorde ikväll. Han ville ha ett till glas mjölk och jag ett till glas cola, så kommer servitören med min cola och säger att mjölken kommer straxt. Vi sitter och väntar ett tag och så säger jag till slut "Vad gör dom? Ska dom springa ut och köpa mjölk?" och mycket riktigt kommer en kvinna inspringandes med en påse från 7 eleven och räcker över till servitören och straxt efter det får älsklingen sin mjölk. Dom hade kanske inte räknat med att någon dricker mjölk till maten?


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM FINA SILVERSMYCKEN FRÅN KATTS OF SWEDEN!!

Av bambi - 20 mars 2008 16:19

Min födelsedagspresent från älsklingen var en shoppingtur! Han hatar att följa med och shoppa, men idag så var han så snäll så... suckade eller gäspade inte en endaste gång. Dock var han inte heller så entuastisk, men det skulle han jobba på  :)


Resultatet av shoppingen blev:

 • Rosa kashmir kofta från Odd Molly (som jag länge har längtat efter!)
 • Mammajeans från H&M
 • Blommig top från H&M
 • Mörkröd väska från Fiorelli
 • 2 BH:ar från Chantelle (ej med på bild)
 • Brazil Nut body scrub från Body Shop
 • Spectacular Mascara från Helena Rubenstien
 • Matte Foundation från Face Stockholm
 • Nagellack i mörk röd/lila färg (nr. 31) från Face Stockholm
 • Strumpor från H&M
 • Schampoo & balsam från Herbal Essences
 • Rakhyvel från Venus Gilette

Jag är mest nöjd med att jag hittade ett till par mammajeans som jag gillade! Jag hade inte ens tänkt kolla efter det eftersom det känns så hopplöst, så jag är superglad! Nu har jag två par mammajeans  :)

Jag gillar även den vinröda väskan jag hittade, en riktig färgklick  :)


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM FINA SILVERSMYCKEN FRÅN KATTS OF SWEDEN!!

Av bambi - 20 mars 2008 16:17

Dom har öppnat ett "godisland" i närheten av oss... vi har hållt oss borta ett par veckor (otroligt nog!) men idag så blev det premiär eftersom man måste ju ha lite påskgodis... *mums*


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM FINA SILVERSMYCKEN FRÅN KATTS OF SWEDEN!!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se