Alla inlägg under mars 2008

Av bambi - 17 mars 2008 08:31

Hej allihopa! Jag är lite stressad... denna vecka och veckan efter påsklovet är det tänkt att vi ska ha projekt-veckor för eleverna, vilket innebär inga vanliga lektioner. Jag är inte så inblandad i projektet, så jag skulle knappt ha några lektioner dessa veckor ( = massor med tid att rätta).

Men när jag kommer till jobbet på morgonen så säger en arbetskamrat till mig "har du hört vad som har hänt?" och jag blir orolig och säger "nej" och han svarar "XX är sjuk" (en annan lärare), och jag blir orolig... och tror att denna lärare är allvarligt sjuk. Sen kommer nästa lärare och säger "XX är sjuk"... och då börjar jag bli riktigt orolig för XX... men så inser jag att jag har ju samma ämne som XX.... så tanken var ju att jag skulle ta XX föreläsning i aulan klockan 10! Inte så roligt när man har ställt in sig på att ha en lugn dag. Nu ska jag ha stor föreläsning i aulan!  :( 

ANNONS
Av bambi - 15 mars 2008 18:49

Det är två vinster i denna tävling, båda är otroligt fina silversmycken från Katts of Sweden. Katts of Sweden har inriktat sig på att ha ett spännande sortiment av smycken som du inte hittar varsomhelst. Det är alltifrån enklare smycken och till högkvalitativa designsmycken från världens alla hörn.


Vinst nr. 1: Silverring med vacker blomma. Stilfull silverring med vacker blomma. En ring som är söt och samtidigt har en lite rå och tuff design. Ringens bredd 12 mm. Värde: 245 kr.


Vinst nr. 2: Långt silverhalsband med chict hänge. Långt snitsigt silverhalsband med en kedjelängd på 55 cm. 7 cm långt hänge med många silverdekorationer, kvarts och snäckskal i vita toner. Värde: 345 kr.

För att delta i tävlingen: länka till bloggen/tävlingen och nämn tävlingen i din blogg. Skriv sedan en kommentar om att du har länkat hit i din blogg! Tävlingen avslutas på långfredagen kl. 12!


Tack till Katts of Sweden som sponsrar tävlingen med så många fina priser!


ANNONS
Av bambi - 15 mars 2008 18:39

Jag och älsklingen åt lunch på Burger King (jättemumsigt!), sen så gick vi och såg Into the wild.


Det är en film baserad på en verklig historia om en 22-årig kille som liftar igenom USA och har bestämt sig för att bo i Alaskas vildmark. Han är trött på samhällets alla krav och han vill fly från sin jobbiga uppväxt.


Han träffar på många människor på vägen som han får en djup kontakt med. Han har nåt dom söker, och dom har nåt han söker.


En mycket bra och känslosam film. Stundtals var den lite seg, men i det stora hela och speciellt slutet var mycket bra. Jag ger den en 3:a av 5.

Av bambi - 15 mars 2008 18:36

Hämtade ut två paket idag på vägen hem från bio och BK. Paketet från H&M innehöll min mammabaddräkt! Blev superglad, trodde att jag skulle få vänta till juni som det står på hemsidan! Paketen innehöll även ballerinor, hotpants och en massa böcker. Bland annat boken Bebisbekännelser, en väldigt rolig bok (vi har redan hunnit titta igenom den!)  :)

Av bambi - 15 mars 2008 12:46

dagar till påsklov! 

12 dagar till ultraljudet

22 dagar tills vi åker till Teneriffa!


Jag har fått två avier, en från Bokus och en från H&M... så jag ska gå och hämta ut paketen senare. Nu ska vi nog gå till BK och äta lite lunch  :)


Ikväll kommer det en ny tävling med finfina smycken! Håll utkik!

Av bambi - 14 mars 2008 17:22

Idag när jag kom hem från jobbet så låg det ett litet paket innanför dörren! Alltid trevligt med paket! Detta var från gottogram så det innehöll en massa god choklad! Jag fick detta som tack för samarbetet med gottogram, otroligt snällt utav dom! TACK!

Av bambi - 14 mars 2008 13:21

Nu har jag dragit 5 vinnare, det blev många lappar att klippa ut... som ni ser  :)


Vinnarna är *trumvirvel*...

Frisk , Mia , camilla , ida och Dockmamman . Vinnarna har blivit kontaktade.


Imorgon startar en ny tävling!

Av bambi - 14 mars 2008 12:00

Nu är tävlingen avslutad, jag kontaktar vinnarna och publicerar vinnarna i bloggen senare!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se