Alla inlägg under mars 2008

Av bambi - 14 mars 2008 09:22

Nu är det bara ca två och en halv timme kvar av tävlingen! Missa inte chansen att skicka ett gottogram till någon du tycker om (passar perfekt nu i påsk)!

ANNONS
Av bambi - 13 mars 2008 18:43

Vill ha dessa! Vill speciellt testa OPI nagellack för jag hatar när nagellacket flisas av direkt... inte så snyggt!


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM 5 ST. GOTTOGRAM!!

ANNONS
Av bambi - 13 mars 2008 18:29

En föredetta elev skrev på sin blogg att hon funderade på att bli engelska och psykologi lärare och hade blivit inspirerad av mig! Tänk att jag kunde inspirera någon! Hon skrev även att jag fick engelskan och psykologin att bli så intressant och roligt, det värmer verkligen i hjärtat!  :)


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM 5 ST. GOTTOGRAM!!

Av bambi - 13 mars 2008 13:48

Nu är det mindre än ett dygn kvar av tävlingen. 25 stycken deltagare som jag har godkänt, tyvärr var det någon (nu minns jag ej vem) som inte hade lämnat någon bloggadress och jag kunde därför inte godkänna som deltagare i tävlingen.


Hela 5 stycken vinner, alltså 20% av deltagarna än så länge.... Jag tänkte att imorgon kl.12 när tävlingen är slut så ska jag skriva ut kommentarerna och klippa isär dom och lägga dom i en skål (eller nåt) och dra 5 stycken. Dom får sedan välja till vem dom ska skicka sitt gottogram!


I helgen startar sen nästa tävling... jag kan avslöja att priserna är finfina smycken! Så håll utkik!

Av bambi - 13 mars 2008 12:36

Som jag skrev tidigare så ska jag på shoppingspree på söndag! Jag har fått en shoppingrunda av älsklingen i födelsedagspresent... så nu sitter jag och planerar och funderar vad jag borde/vill köpa (även fast jag egentligen borde jobba):


  • en blommig kjol alternativt blommigt linne, nåt blommigt vill ja ha i allafall 
  • underkläder
  • skor, kanske ett par stövlar eller liknande? för egentligen har jag beställt två par skor redan, ett par blå-metallic ballerinor från h&m och ett par rosa sneakers från la redoute
  • smink, min foundation och mascara är nästan slut...
  • en liten handväska

Men egentligen vill jag bara beställa dessa ursnygga plagg från Abercrombie & Fitch... så skulle jag vara helnöjd!


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM 5 ST. GOTTOGRAM!!

Av bambi - 13 mars 2008 12:25

Sitter och rättar etik-arbeten om liv och död, många som har skrivit om abort, aktiv dödshjälp och organdonation. Har fått ont i huvuvdet, men har tagit en alvedon för man måste ju kunna jobba....


Sitter och smuttar på mango och persiko te, riktigt mumsigt! Men mitt favorit te är nog ändå vanilj-te, det doftar ju gott!


Jag sitter och tittar på min fina förlovningsring, känns lite trist att bröllopet måste skjutas upp... och så hade jag tänkt att jag skulle vara gift innan jag fick barn. Men det känns bättre att spara pengarna till barnet och alla grejer man behöver till den kommer. Och så vill jag inte vara stor och tjock på alla bröllopsfoton, dom ska man ju ändå ha kvar resten av livet. Huvudsaken är ändå att älsklingen och jag vill leva tillsammans resten av livet och att vi älskar varandra. Bröllop får det bli senare....


Nu ska jag försöka att fortsätta och rätta etik-arbeten. Jag har inga lektioner idag, hade bara stöd-lektion imorse... så det är skönt att få lite rättat!


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM 5 ST. GOTTOGRAM!!

Av bambi - 13 mars 2008 10:56

Jag vill bara att tiden ska gå... det är så mycket jag ser fram emot, som jag vill ska hända NU!


Jag har ont i huvuvdet och tänker bara på mat, mat, mat hela tiden. I helgen ska vi kanske gå på fest, men jag har ingen lust! Jag blir så trött på kvällen, känner mig tjock och finnig (varför talar ingen om att man blir så finnig när man är gravid?)... men samtidigt så vill jag inte vara tråkig och bara sitta hemma hela graviditeten!


Men på söndag ska vi nog ta och gå ut och shoppa... älsklingen gav ju mig en shoppingrunda i födelsedagspresent. Fast egentligen skulle jag hellre beställa kläder från Abercrombie & Fitch.... men själva grejen var väl att vi skulle umgås lite och han skulle visa att han står ut att shoppa med mig  :)


Men kan inte tiden gå lite fortare? Så att vi ska på ultraljud NU? Åka till Teneriffa NU?


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM 5 ST. GOTTOGRAM!!

Av bambi - 13 mars 2008 10:00

Vi har idag på morgonen på jobbet skrattat åt artikeln om en kvinna som satt fast på toaletten i 2 år, tillslut växte hennes skinn fast i toaletten. Pojkvännen hade matat henne och gett henne vatten, sen efter 2 år så ringer han till polisen och säger att det är "nåt fel på hans flickvän"  *skratt*.


Det konstiga är att han inte reagerade tidigare? Varför inte säga till henne, efter hon suttit där 2 dagar, kom ut så får du mat? Men han säger att hon varje dag sa att hon skulle resa på sig dagen därpå.... slutade han inte tro på det efter 5-6-7-8-9 gånger???


Jag skulle då aldrig mata min sambo på toaletten....


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM 5 ST. GOTTOGRAM!!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se