Alla inlägg under mars 2008

Av bambi - 11 mars 2008 12:58

Mycket snart kommer en tävling med flera läckra priser! Håll utkik!

ANNONS
Av bambi - 11 mars 2008 10:45

Igår såg jag på Aktuell (eller om det var Rapport?) angående att livsmedelsverket ska uppdatera sina rekommendationer till gravida och ammande. Det är verkligen på tiden!


Det var en arg kvinna där (tror hon var mikrobiolog, eller nåt?) som sa att om man dricker så att man har 2 promille i blodet så svimmar man av. 2 promille är inte ens en tiodels folköl och 2 promille kan finnas i juice, yoghurt, mm. Så hon menade att ammande mammor kan dricka tills dom slocknar och ändå amma.... då säger representanten från livsmedelsverket att då kanske man inte kan ta hand om ett barn så bra (om man är avsvimmad). Men livsmedelsverket ska ta hand om vilka livsmedel man kan stoppa i sig, och inte uppfostra föräldrar!


Själv så har jag haft mycket ångest över alla ostar och köttprodukter (salami, skinka, rött kött) som man inte får äta som gravid. Har lite ångest eftersom jag åt torkat kött med getost på kryssningen, t.ex., utan att fråga om osten var pastöriserad. Men jag vill inte sluta leva bara för att jag är gravid! Jag vill kunna njuta av mat utan att ha ångest, men det kommer ändå krypande...


Alkohol är en självklarhet för mig att avstå som gravid, men jag ser fram emot att kunna ta några glas rött till maten när jag ammar.


Men även fast man kan dricka ganska mycket när man ammar så kommer livsmedelsverket att rekommendera 1-2 glas då och då... vilket jag tycker är fel! Jag tycker att livsmedelsverket ska hålla sig till fakta, inget annat!

ANNONS
Av bambi - 11 mars 2008 10:17

Mitt schampo börjar ta slut... jag har använt Redken ett bra tag men funderar på att byta. Efter jag provade Kerstin Florians produkter så blev jag lite sugen på att köpa schampo och balsam därifrån (finns i fina och praktiska pumpflaskor). Jag har märkt nu dom senaste två morgonar när jag har använt mig utav produkterna så har mitt hår luktat väldigt gott. Jag brukar inte känna så mycket doft i håret annars, det kanske är för att man är van vid doften och nu är det en ny doft?


Jag tycker inte att man märker så stor skillnad mellan olika märken när det gäller schampon, det är ju bara doften som skiljer dom åt.

Har ni något favorit schampo?

Av bambi - 10 mars 2008 18:42

Jag blev utmanad av Trollpackan:


Väder utanför ditt fönster: mulet (men har regnat i stort sett hela dagen)

Lyssnar på just nu: Tv:n i bakgrunden

I går gick du och la dig: Efter Nip/Tuck, ca 22:20

Idag vaknade du : Klockan 06.00

Vad har du på dig: Har bytt om till Juicy Couture mysbyxor, grått linne och grå kashmirkofta

Senaste som ringde dig: Älsklingen

Som du ringde: Älsklingen

Senaste som skickade dig sms: Älsklingen

Senaste som du skickade till: Älsklingen

Senaste vän du addade på Facebook: en gammal klasskompis från grundskolan

Som addade dig: samma

Senaste person som mailade dig: Gunilla

Sista hemsida du besökte/läste: Facebook, för att se vem jag addade senast

Ska/har gjort/göra idag:  Har jobbat, tittat lite på tv och mailat en hel del...

Bra eller dålig dag idag: Dåligt: Att katten har ner och förstör mina torkade rosor och att jag har mått lite illa idag Bra: Att jag har hittat en sponsor, att det snart är påsklov


Jag utmanar: Evelina, Sofie, Helena, Lina, Helena, och Sabina!

Av bambi - 10 mars 2008 15:30

Dom 7 dödssynderna har uppdaterats, och det är väl på tiden? Här är dom nya:


Miljöförstöring

Moraliskt omstridda expriment

Genmanipulation

Drogmissbruk

Vållande av fattigdom

Växande orimlig rikedom

Social orättvisa

Av bambi - 10 mars 2008 12:18

Denna söta kofta i färgen "peach" vill jag ha! Tyckte att den såg supermysig och somrig ut! (Finns även i svart.)


Bara 305 kr. hos asos, man kanske skulle klicka hem en kofta?

Av bambi - 10 mars 2008 08:19

10 dagar till påsklov! 

17 dagar till ultraljudet

27 dagar tills vi åker till Teneriffa!


Jag går in i graviditetsvecka 17 nu... veckorna går fort. Snart har halva tiden gått... bara 23 veckor kvar!

Av bambi - 9 mars 2008 12:08

Jag och älsklingen var på Spa igår. Där badade, bastade och relaxade vi en massa. Man får även en massa produkter från Kerstin Florian, tanken är väl att man ska använda dom medans man är där, men vi tog med våra hem. Jag tror inte att älsklingen kommer att använda sina så jag kan nog sno hans också  :)


Det man får i necessären är:                     

  • Shower/bath gel                   
  • Reviving shampoo                 
  • Reviving conditioner                  
  • äkta Moor Mud masque                    
  • Chamomile body lotion                    
  • Chamomile body scrub                  
  • Scrub handske 

Jag tänkte kanske testa allt ikväll här hemma  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se