Alla inlägg under mars 2008

Av bambi - 9 mars 2008 11:23

Jag och älsklingen firade 6 år tillsammans igår. Tiden har gått fort och vi har hunnit med mycket under dessa underbara år tillsammans. Men nu kommer snart ett nytt skede i livet då vi ska bli föräldrar! Det ska bli spännande att få uppleva tillsammans  :)


Jag är så lycklig att jag har hittat min stora kärlek och jag hoppas verkligen att alla andra också får uppleva samma oändliga kärlek  :)

ANNONS
Av bambi - 9 mars 2008 10:31

Igår var vi på bio och såg No Country for Old Men. Det värsta med hela biobesöket var att under reklamen för kommande biofilmer så visade dom en trailer för filmen Flyga Drake, jag läser ju den boken just nu. I trailer så avslöjade dom att Hassan dör (huvudpersonens bästa vän) och att huvudpersonen åker tillbaka för att ta hand om Hassans son. Hmm.. tack så jävla mycket... jag hade ingen aning om att Hassan skulle dö!! Jag blev jättearg!


Nåja... själva filmen var ganska så bra. Väldigt spännande... jag hoppade till flera gånger. Filmen handlar om en man som hittar 2 miljoner dollar efter det att en knarkaffär har resulterat i att alla dödat varandra. Denna man blir jagad av en iskall mördare som vill ha pengarna. Han är hela tiden ett steg efter honom.


Man blir verkligen rädd för denna iskalla mördare som kan singla slant för att se om han ska döda någon. Han visar aldrig några känslor, hans ansiktsuttryck är nästan detsamma genom hela filmen.


Det är en mycket spännande film, med ett något tvetydigt slut. Jag ger filmen en 4:a av 5.

ANNONS
Av bambi - 9 mars 2008 10:20

I onsdags (dagen innan min födelsedag) så ringde min mamma. Jag förstod att hon skulle höra av sig i samband med min födelsedag. Jag var ganska sur eftersom hon inte hade hört av sig på 2 veckor, och det var då samtalet bröts och jag precis hade talat om att jag var gravid. Så när hon frågade hur allt var med mig så blev jag lite sur och svarade "jag trodde inte..." men avbröt mig själv och svarade bara "jodå, allt är okej". Men hon undrade "vad trodde du inte??" och då sa jag rakt ut "Jag trodde inte att du brydde dig om det.". Hon undrade varför jag trodde att hon inte brydde sig och jag svarade "För att du inte har hört av dig på 2 veckor" och hon säger "Ja... men det har varit så mycket..." Hmm.. hon är förtidspensionär..?


Nåja... efter det så ställde hon en massa frågor, så det kanske var bra att jag sa något rakt ut? Jag berättade att jag hade mått väldigt illa och hon berättade att hon också hade gjort det under sina graviditeter. Det kändes bra att få höra lite av hennes erfarheter... och att hon lyssnade på mina.


Men sen så berättade hon att hon hade skrytit för sina vänner att hon skulle bli mormor... och det stör jag mig lite på. Att hon tar åt sig äran när hon ändå inte har brytt sig. Och sen berättade hon att hon och hennes kille skulle förlova sig också i april.


Nåja, jag är fortfarande arg/sur på min mamma. Men jag hoppas att hon förstår lite grann att jag blir sårad när hon inte visar att hon bryr sig. Hon skickade blombud på min födelsedag, men ringde inget under den dagen...

Av bambi - 8 mars 2008 16:56

Jag och älsklingen kom nyligen hem från kryssningen. Det var väldigt trevligt med spa och att äta god mat. Vi firar vår 6-års dag idag så vi ska straxt gå iväg och äta och gå på bio (No country for old men)!  :)


Ha en trevlig helg! 

Av bambi - 7 mars 2008 09:41

Förut när vi köpte våra nya tempur-madrasser så fick vi två stycken Philips Wake Up Light (en var, alltså). Men vi behöver bara en, eftersom vi oftast går upp samtidigt. Så den andra säljer vi på Tradera, auktionen slutar imorgon och är nu på 1100 kr. Den är sprillans ny och har inte ens tagits upp ur kartongen. I butik kostar dessa väckarklockor 1400 kr. Så passa på och gör ett riktigt kap om ni vill ha en!


Tanken bakom väckarklockan är att ljuset successivt ökar, det blir som en soluppgång. Man vaknar på ett mer naturligt sätt, man kan även välja till ljud som fågelkvitter (den brukar vi använda), vågor, radio, mm. Ljuset börjar ca 30 minuter innan, sen börjar fåglarna kvittra exakt klockslaget man har valt. Den fungerar väldigt bra för oss... och det känns faktiskt lite lättare att gå upp på morgonen. Förut så snoozade vi alltid minst 1-2 gånger varje morgon, men nu gör vi nästan aldrig det.

Av bambi - 7 mars 2008 09:19

Idag så har jag tre engelsklektioner, slutar vid 15. Sen ska vi äta lite tårta för att det är tre av oss här på jobbet som fyller år denna vecka, så därför har vi köpt en tårta. Sen måste jag skynda mig iväg till Viking Line terminalen för att kl. 17 måste vi cheka in.


Vi har köpt en jättemumsig choklad och hallontårta från Chokladfabriken!

Av bambi - 7 mars 2008 09:15

..för alla fina gratulationer igår på min födelsedag!


Jag hade en mycket trevlig födelsedag igår, större delen av dagen spenderades på stockholms universitet där jag lyssnade på många intressanta föreläsningar (Tema Genus).


Eftersom älsklingen pluggar på universitetet så åt vi lunch tillsammans och tog sedan sällskap hem, men han gjorde en avstickare och köpte en present till mig. Så när han kom hem så fick jag tre röda rosor med ett kort där det stod att jag skulle få en hel dags shopping med en glad och engagerad fästman. Han hatar nämligen att följa med när jag shoppar, så det sker bara 1-2 gånger om året och då går han och gäspar och klagar. Men nu så skulle han bekosta lite shopping och vara glad och engagerad i shoppingen. Få se om han klarar av det  :)   Men det var en mycket bra present!  :)


Sen så fick jag blombud och så gick vi ut och åt på Texas Longhorn. Tyvärr så började jag må illa under middagen så jag fick inte ens i mig halva huvudrätten  :(  Men det jag fick i mig var jättegott!

Av bambi - 6 mars 2008 08:42

Jag och älsklingen blev ihop 2 dagar efter min födelsedag (= vår första kyss), men vi hade börjat dejta lite innan. Så jag minns min födelsedag för 6 år sedan. Då pluggade jag fortfarande och var i biblioteket när älsklingen ringde och gratta mig. Men jag fick ingen present eller blomma, det tycker jag var lite snålt... men han säger att han ville inte smöra för mycket för då får man inte tjejen... tydligen så funkade det  :)


Jag gillar nog svårflörtade killar, för älsklingen försov sig första gången vi skulle träffas. Fast då var vi bara "kompisar" och skulle gå på en fest tillsammans, men ändå... att försova sig när man ska möta upp en tjej.... hmm... han brukar aldrig försova sig annars. Han hade väl sin taktik  :)


Hela historien om hur vi blev ihop hittar ni här.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se