Direktlänk till inlägg 2 april 2008

Flyga Drake som film...

Av bambi - 2 april 2008 08:38

Igår var jag och älsklingen och åt på Pizza Hut och se gick vi på bio och såg Flyga Drake. Vi tyckte båda att det var en mycket bra film! Jag grät vid flera tillfällen, tänkte på hur karaktärerna hade tänkt i boken och så... men det var en välgjord film. Helt klart sevärd! Jag försöker övertala älsklingen att läsa boken också, men han tyckte att filmen var så bra så det räckte med att se den? Konstigt resonemang.. .


Älsklingen är så delaktig i graviditeten och det känns väldigt bra. Han har skrivit iordning en packlista på vad vi ska ha med oss till BB, jag tror att jag bara la till en endaste sak... han hade fått med det mesta på listan. Och så har vi beställt en doppler, så att man kan lyssna på bebisens hjärtljud. Älsklingen är så besviken att han inte kan känna bebisen röra på sig (och bebisen rör sig en massa varje dag), så då kan han i allafall lyssna på bebisen! Men om ett par veckor kan han nog också känna bebisen.


Dricker en Dr.Pepper nu igen... supermumsigt så här på morgonen  :)

 
ANNONS
 
Dockmamman gillar många barn

Dockmamman gillar många barn

3 april 2008 07:34

Vi var på bio i lördags, svärmor kom och satt barnvakt, vi hade inte varit ute på 3½ år utan barn. Vi åkte 10 mil och åt gott, såg på 2 bion på rad.

Jag valde mellan Angel och flyga drake och det blev Angel sedan gick vi och såb 10000 BC ocg båda två tyckte jag var bra.

Min sambo var också jättedelaktig, han hade inga barn innan men jag hade 5 innan. Men pappan till de 5 första han var inte alls så han var en sådan som pratade om att kvinnor gör så och mäns så.

jag var till Turkiet då jag var 4:e månaden med sista barnet och det gick bra/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se