Direktlänk till inlägg 7 april 2008

Teneriffa - dag 1

Av bambi - 7 april 2008 17:13

Nu har vi varit på Teneriffa ett helt dygn. Vi bor ju på ett svenskt hotell, så därav det svenska tagnetbordet. Och alla talar svenska här på hotellet... lite tråkigt... känns knappt som om man är utomlands (förutom vädret). Nåt mer "turistigt" ställe har jag nog inte varit på... men det är ju trevligt ändå!  :)


Idag så började vi med en härlig frukostbuffé, sen la vi oss vid poolen och solade fram till 11.30 då det var en halvtimmes vattengympa som jag var med på. Sen blev det lunch (riktigt mumsig potatisgratäng med kyckling). Efter lunch gick vi ner till havet där det är enormt stora vågor. Älsklingen var mestadels i vattnet medans jag badade lite men solade mest.


Eftersom det är vår första dag och vi är båda rätt så bleka så gick vi hemåt vid 15-tiden (vill ju inte bränna sig första dagen) och tog en dusch och nu ska vi snart gå ut och promenera lite bland butikerna.


Vädret är mestadels soligt och varmt, men ibland går solen i moln.... vi har inte planerat några utflykter än... men jag är lite sugen på att åka ut med båt och titta på delfiner/valar.


Hej så länge!

 
ANNONS
 
Mia

Mia

7 april 2008 18:09

Låter härligt! Var själv till Barcelona för några veckor sedan och när jag läser det du skriver så längtar jag tillbaks dit!:) Det var inte lika soligt där och vi badade inte så klart, men det var nog så härligt ändå. Njut av ledigheten och resan!

http://miainfojour.pwd.se

 
Elin

Elin

7 april 2008 18:46

låter härligt. :)

http://elliin.bloggagratis.se

 
bitte

bitte

8 april 2008 12:45

härligt

http://blondiesliv.tjejsajten.se

 
Emma

Emma

8 april 2008 16:14

Vad härligt med solsemester! Det hade man inte tackat nej till! Hoppas att ni får det fint :)

http://www.kungem.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se