Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Den 777:e mannen: polisens jakt på Hagamannen

Av bambi - 14 april 2008 12:50

Jag läste ut Den 777:e mannen på ca 5 timmar (på flyget ner till Teneriffa så hann jag börja med den och läsa ut den). Det är alltså en väldigt tunn och lättläst bok.


Man får följa polisens arbete under alla fall och hur dom till slut kom fram till den rätta gärningsmannen, efter 776 DNA-test.


Boken är okej, men inte mycket mer än så. Det är som att läsa en lång artikel i en nyhetstidning, så mycket mer spännande är den inte. Det är en hel del stavfel och särskrivningar i boken, vilket jag störde mig lite på. Kändes som om författarna bara rafsade ihop nåt snabbt för att tjäna pengar!


Men varje överfall är detaljerat beskrivet så man får verkligen en insyn av hur hemsk Hagamannen var. Så om man är intresserad av Hagamannen så kan det vara nåt att läsa. Jag ger den 1 stjärna av 5.


Kolla gärna in mina övriga bokrecensioner.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ullis

14 april 2008 16:35

Boken så lades den ut på "anbud" på grund av det stora allmänintresset, och skrevs ihop väldigt väldigt fort av en journalist tror jag som fick tillgång till allt material. Har inte läst den själv så det är trist om det blev så dåligt resultat....

 
Linn/Flickan

Linn/Flickan

14 april 2008 19:25

Hej hej hoppas du hade skönt på resan :D , tråkigt att boken inte fick så bra .. Inte min typ av bok heller så det blir inget för mig.. Besök gärna min nya blogg http://liiinnalexandra.blogg.se/

Ha en bra dag :D

http://liiinnalexandra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se