Direktlänk till inlägg 14 april 2008

Smuts

Av bambi - 14 april 2008 19:29

Jag har läst Katarina Wennstam två tidigare böcker - Flickan och skulden och En riktig våldtäktsman och gillade dom mycket eftersom jag är intresserad av sociologi/genusvetenskap/psykologi. Men hennes tredje bok är, till skillnad från dom två första, en roman.


Smuts handlar om en framgångsrik advokat som ska kommentera ett stort rättsfall som handlar om trafficking, men det är bara det att han själv går till prostituerade. Smuts tar upp flera karaktärers perspektiv, bland annat advokatens fru och dotters perspektiv.


Dotterns liv som man får följa tycker jag är väldigt bra och är kanske chockerande för vissa, men väldigt verkligenstroget enligt dom flesta. Man får följa hur hon flörtar med äldre män på nätet och fantiserar om sex, och hur hon sedan känner sig smutsig och äcklad av sig själv som om hon har gjort nåt fel när hon tänker på sex.


Katarina Wennstam tar som vanligt upp väldigt viktiga frågor och är ärlig och chockerande, vilket behövs i dessa frågor! Jag gillade Smuts och ibland var det väldigt spännande, och jag ville inte lägga ifrån mig boken. Jag ger den 5 stjärnor av 5.


Kolla gärna in mina övriga bokrecensioner.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se