Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Besök hos barnmorskan

Av bambi - 16 april 2008 09:54

Vi var hos barnmorskan igår. Vi pratade lite om olika kurser som vi vill gå, så vi har anmält oss till profylaxkurs och vi ska anmäla oss till föräldrarkurs och visning på BB. Jag mailade och anmälde mig till vattengympa för gravida också. Många olika kurser blir det, och dyrt!


Hon tog en massa prover och det visade sig att jag hade ganska lågt blodsocker (men jag hade inte ätit på ett tag och jag är väldigt känslig, måste äta väldigt regelbundet annars blir jag på dåligt humör och mår dåligt). Hon sa att jag kanske hade hög ämnesomsättning efter mitt blodsocker var lite känsligt... och det kanske stämmer? Jag äter ju ganska mycket.... och gjorde även innan jag var gravid.


Sen så hade jag ett väldigt lågt järnvärde, så hon undrade om jag kände mig trött... och jag har ju känt mig trött hela graviditeten... så jag har inte märkt nån direkt skillnad att mitt järnvärde har sjunkit. Men jag måste i allafall börja äta järntabletter, och så köpte vi blutsaft igår, men det var inte riktigt tillräckligt med vad jag behöver få i mig....


Men annars var allt bra... hon kände på magen och lyssnade på bebisens hjärtljud. Han hade ganska hög puls: 159, men det ska ligga mellan 120-160.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se