Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Kan inte njuta av vinsten....

Av bambi - 17 april 2008 08:02

Igår så spelade jag en $11 turnering med 212 personer, jag kom på tredje plats och vann då $190 (så jag gick plus en tusenlapp). Men jag kunde inte riktigt njuta av vinsten eftersom jag låg 2:a (när vi var 3 kvar) och jag gick all-in mot den som låg 3:a, jag hade AA och den hade 22 och självklart så träffar den en 2:a på rivern! Åh, så arg jag blev! Älsklingen försökte trösta mig med att jag kom ju 3:a och att det var jättebra, men jag kunde inte sluta tänka på att jag borde ha vunnit den handen och kommit 2:a!!!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

17 april 2008 12:38

Känner igen det där och tyvärr händer det ju OFTA att man siter med bästa handen i poker (NL Holdem) och går all in med bästa handen men så får den andra in det enda kortet som kan göra att han/hon vínner i rivern. SURT men som sagt man börjar bli van. OFlyt och flyt är en STOR del av pokern online men ej allt som tur är. Såna händer har jag minst ett par ggr per vecka och ar de med i kalkyleringen men mycket roligare är det att ha FLYT!! Hur som så gick du plus så stort grattis!

http://FD Bakspegeln

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se