Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Teutonia Fun!

Av bambi - 21 april 2008 19:14

Ok, nu är det bestämt! Vi ska beställa en Teutonia Fun!

Vi var och kollade på barnvagnar i två olika barnbutiker idag. Jag var egentligen inställd på en Bugaboo, men jag tror nog att en Teutonia blir bättre... kändes stadigare.


Det är sjukt lång beställningstid, 3 månader! Så därför måste vi ta och beställa vagnen snart. Vi vill inte ha en tråkig svart vagn som alla andra, utan vi funderade mer på en roligare med blommor! Älsklingen gillar mer den gröna med blommor, men jag tror att jag efter ett tag kommer att spy på den gröna färgen, men han tycker att den piggar upp?

Jag gillar i allafall mer den blåa med blommor.


Vi valde Teutonia Fun för att den har svängbara framhjul, som gör den superlätt att köra. Den väger väldigt lite och så för att den är snygg förstås  :)  Själva vagnen inklusive sittdel kostar 5500:-, sen måste man ha en liggdel så att man kan använda den från det att bebisen är nyfödd och det kostar 1800:-, så totalt blir det 7300:-. Om man beställde den inom två veckor så hade dom ett erbjudande nu, att man fick sol-parasoll och skötväska från Teutonia på köpet... och det är väl bra. Vagnen är väldigt dyr, men vi känner att vi köper allting annat begagnat (babygym, babysitter, bilbarnstol/babyskydd), så vagnen kan vi kosta på att köpa ny. Man kan ju ändå sälja den sen och få tillbaka en slant.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annika

24 april 2008 16:52

Vilka söta vagnar! Jag tycker också bäst om den brun/blåa, jag tror definitivt att man tröttnar på den grön/rosa... Men väldigt söta båda två! :)

 
Linn

Linn

24 april 2008 21:53

HEj hej åh vilken söt vagn :) jag tror att den gröna kommer vara lite tjejig med det rosa :/ men fin var den :) jag skulle satsat på en brun.. ha en bra dag

http://www.liiinnalexandra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se