Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Liggandes på beachen i Miami

Av bambi - 24 april 2008 10:02

Idag ska jag luncha med en gammal kompis och så ska vi ha vår första intervju med sökande till min vikarietjänst (när jag ska vara mammaledig).  Det ska bli spännande, jag har aldrig intervjuat nån i anställningssammanhang förut... tror att det är nyttigt, man ser nog vad man ska göra och inte ska göra.


Älsklingen var på "öppet hus" på en advokatbyrå igår kväll, han ska börja söka jobb nu och han blev väldigt intresserad av byrån. Det är egentligen en amerikansk byrå så dom hade en liten annorlunda kultur jämför med andra byråer, t.ex så jobbar dom kanske 1-2 helger om året... medans svenska byråer där jobbar man nästan varannan helg. Och så eftersom det var egentligen en amerikansk byrå så hade dom kontor i Miami och då kunde man ibland få jobba där 6-12 månader. Så jag drömde mig bort lite... att jag skulle ligga på stranden i Miami i ett halvår  :)


Men älsklingen har inte ens sök jobb där än... så drömmen är långt borta. Men jag hoppas verkligen att han får ett bra jobb snart, så att vi klarar oss bra när bebisen kommer! Jag är lite orolig ibland... det är ju lite läskigt att skaffa barn utan att båda av oss har fast tjänst.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se