Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Ska vi köpa denna barnvagn istället?

Av bambi - 28 april 2008 11:04

Jag hittade ett tips på Familjelivs forum om denna vagn som man kan beställa direkt från England för ca 2000 kr. inkl. frakt. Den kommer direkt hem till dörren på ca 3 dagar.


Den har ungefär samma funktioner som Teutonia vagnen vi tänkte beställa, men den väger mycket mindre (8,5 kg istället för 13,9 kg) och den är svart och kostar 5000 kr. mindre. Känns dock lite läskigt att beställa från England när det gäller säkerhet och garantier och allt det... och så är det ju hemskt tråkigt att den är svart! Och så funderar jag på om vagnen lätt kan blåsa omkull när den väger så lite?


Ja... många funderingar... men det skulle ju vara himla bra att spara 5000 kr! För det vi verkligen vill ha var en vagn som har både en sitt och liggdel (och det har ju båda) och så svängbara framhjul.

 
ANNONS
 
Kanf Keato

Kanf Keato

28 april 2008 11:29

Det man bör kolla när man köper barnvagnar är hur mycket som är plast, leder och andra slitdelar. Plast är inte alltid så hållbart.

Att den är lätt är i sig inget problem, bara det är tillräckligt brett mellan hjulen.

Andra saker man bör fundera på är hur mycket behöver man montera själv. Hur kommer vagnen att kännas att köra på olika underlag.

Jag skulle inte köpa den vagnen, mest för att framhjulen känns så plastiga och är relativt små, vilket gör vagnen spårkänslig (altså varje lite grop eller kvist eller annat gör att vagnen kommer att hoppa till, den kan till och med bli lite svår eller krånglig att styra)

Det viktigaste när det gäller vagnar är att man får prova hur dom är. Hur är dom att köra (testa olika underlag)? Hur är dom att vika ihop? Är dom stabila? Passar vagnen till det underlag som jag kommer att köra vagnen på?

Det finns lite annat att tänka på, men det här nog det viktigaste enligt mig. (Har tidigare jobbat med barnvagnar)

http://kanf.wordpress.com

 
bambi

bambi

28 april 2008 11:34

Kanf Keato: Oj, tusen tack för alla fina tips! :)

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se