Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Saknar min gamla kropp!

Av bambi - 28 april 2008 11:58

Gick in i vecka 24 i lördags... så snart bara 15 veckor kvar! Läskigt läskigt!


Har känt otroligt mycket sparkar inifrån magen. Älsklingen har också känt en hel del. På kvällarna är han speciellt livlig, igår kväll runt 22.30 så sparkade han en massa, så älsklingen kände flera tydliga sparkar när han la handen på min mage.


Nästa onsdag ska vi på 3D-ultraljud och det ska bli så spännande! Då får man verkligen se hur bebisen ser ut!


Aftonbladet har en artikel om kroppsliga förändringar när man är gravid. Dom tar t.ex upp att man kan få krulligt hår och större fötter... jag har ju ganska rakt hår och storlek 37 i skor, så det är inget jag oroar mig för. Men dom har ju missat en massa roliga förändringar så som: acne (jag brukar ha typ en finne i månaden... nu så är jag rödprickig jämt) och att man rapar hela tiden (jag har till och med haft svårt att rapa förut, men nu rä det inga problem!!).


Imorse när jag kände mig så svag och illamående så kändes det inte roligt att vara gravid... jag saknar min gamla kropp! Den som orkade gå upp för trappor och som mådde bra! Den som kunde böja sig ner och knyta skorna utan problem. Och den som kunde dricka vin och äta brieost då och då... *snyft*

 
ANNONS
 
Dockmamman i Jämtland stickar upp

Dockmamman i Jämtland stickar upp

28 april 2008 14:20

Kikar in som snabbast,har varit på begraving idag men åker tillbaka ikväll till sjukhuset/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
trollpackan

trollpackan

28 april 2008 16:05

Det är bara en tidsfråga innan du får den tillbaka;)
kramen

http://trollpackan

 
hon som vill ha ett syskon

hon som vill ha ett syskon

29 april 2008 12:48

Jag tror att om 17-18 veckor kommer du att ha din gamla kropp tillbaka. Du ska ha all lycka som kan ges, till barnet. Tänk att just du kunde få det här fantastiska barn som föds. Jag har inget syskon, men har tjatat på mamma och pappa. Men inget syskon kommer. Ensam, blir jag. Var glad att du får en bebis, och ett råd: Skaffa minst två barn. Då blir den ena inte ensam. =) Lycka till!

http://www.meblogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se