Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Drömtydning

Av bambi - 30 april 2008 09:08

Drömde en läskig dröm inatt, att jag tappade en framtand... och senare en massa andra tänder också. När jag spottade så kom det ut en massa tänder!


Enligt Freuds drömteori om man drömmer om att tappa tänder eller tappa håret så är man rädd för att bli gammal... och det kanske stämmer? När jag pratade med en kompis igår i telefon så påminde hon mig om att skaffa barn är många vuxenpoäng.... och jag har ju ingen lust att bli vuxen...

 
ANNONS
 
maria

maria

30 april 2008 11:30

Vuxenpoäng- kanske, men för att citera någon (kommer tyvärr inte ihåg vem - klok i alla fall)"att våga vara lite barn ibland är att vara vuxen". Det kommer att bli de härligaste vuxenpoängen i ditt liv. Lovar!
Härlig hemsida du har förresten! Kul att du kikade in hos mig.(Galen i mej)

http://galenimej.blogspot.com

 
Maksimilian

Maksimilian

8 juni 2009 12:53

jag googlade runt lite på drömtydning och kom in på din blog. jag hade exakt samma dröm igår kväll; jag tappade en av mina framtänder när jag skulle till en fest. fascinerande :)

http://maximpuls.bilddagboken.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se