Alla inlägg under april 2008

Av bambi - 3 april 2008 08:48

Idag ska älsklingen hämta babysittern som vi köpte på Tradera. Vi har fått hem en hel hög med babykläder nu (kan fota sen), så jag borde nog ta det lite lugnt med shoppingen  :)


Jag har en lång arbetsdag idag och en hel del att göra. Planering, rättning, mm. Snart är det nationella prov också som måste samordnas och planeras.


Men snart sitter jag vid poolen på Teneriffa och läser en massa bra böcker  :) 

ANNONS
Av bambi - 2 april 2008 12:13

Jag gillar verkligen den nya trenden med doppfärgat, speciellt kjolar! Odd Molly har ju också väldigt snygga doppfärgade kjolar. *vill verkligen ha* Kjolen på bilden finns att köpa hos asos!


Hittade även en snygg klänning hos asos med en denim väst! Snygg och inte så dyr!  :)

ANNONS
Av bambi - 2 april 2008 09:12

Nu när jag spanar efter bebiskläder på Tradera så upptäckte jag det nya märket Retro Elephant! Det är en tjej som syr dessa kläder själv och säljer på Tradera. Hon är otroligt duktig och använder så härliga tyger! Eller hur? Kläderna går för en ganska stor slant, men det är dom nog värda för ingen annan har ju en likadan tröja/klänning/etc! Kolla in hennes blogg här.

Av bambi - 2 april 2008 08:38

Igår var jag och älsklingen och åt på Pizza Hut och se gick vi på bio och såg Flyga Drake. Vi tyckte båda att det var en mycket bra film! Jag grät vid flera tillfällen, tänkte på hur karaktärerna hade tänkt i boken och så... men det var en välgjord film. Helt klart sevärd! Jag försöker övertala älsklingen att läsa boken också, men han tyckte att filmen var så bra så det räckte med att se den? Konstigt resonemang.. .


Älsklingen är så delaktig i graviditeten och det känns väldigt bra. Han har skrivit iordning en packlista på vad vi ska ha med oss till BB, jag tror att jag bara la till en endaste sak... han hade fått med det mesta på listan. Och så har vi beställt en doppler, så att man kan lyssna på bebisens hjärtljud. Älsklingen är så besviken att han inte kan känna bebisen röra på sig (och bebisen rör sig en massa varje dag), så då kan han i allafall lyssna på bebisen! Men om ett par veckor kan han nog också känna bebisen.


Dricker en Dr.Pepper nu igen... supermumsigt så här på morgonen  :)

Av bambi - 1 april 2008 16:12

Idag fick älsklingen agera fotograf. Dagens outfit består utav:


  • Långt svart mamma-linne från H&M.
  • Rosa hoodie från Abercrombie & Fitch ny!
  • Mamma-jeans från H&M
  • Klock-halsband från Katts of Sweden ny!
  • Vit-rosa sneakers från Nike (rotade fram dom ur garderoben)

Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 1 april 2008 15:55

Jag fortsätter och shoppar billiga bebiskläder på Tradera, en del saker för bara 5 kr!


Men nu har jag även klickat hem ovanstående. En babyfilt som man broderar och där man broderar dit namnet och födelsedatum. Jag kunde inte motstå det, även fast det var svindyrt (469 kr.)! Men jag gillar att brodera ibland, det är avkopplande. Fast nu har jag inte gjort det på många år...   Det blev även två matchande haklappar, så nu har jag en hel del att göra!  :)

Av bambi - 1 april 2008 10:37

Om fem dagar åker vi! Längtar så!

Har precis suttit och skrivit instruktioner till min vikarie, och det känns så bra... att få en hel vecka ledigt och bara ligga vid poolen eller på stranden.


Det är 20 grader varmt där nu, tur att poolen är uppvärmd!

Av bambi - 1 april 2008 09:32

Mådde inte så bra igår... åkte hem tidigare och sov! Det var skönt!


Men idga mår jag bättre... sitter här på jobbet och dricker lite Dr. Pepper! Min favorit! (Jag vet att det är många som inte håller med!) Men jag är ju född och uppvuxen på sånt (bodde i USA tills jag var 9 år), så jag känner stor kärlek till Dr. Pepper  :)


Vi har föresten redan inhandlat en massa bebis-prylar: en massa kläder, babysitter, babyskydd, babygym och fäll till bebisen. Allt inhandlat på Tradera... det är jättekul att fynda en massa där! Jag tror att jag får mitt shopping-begär stillat genom att shoppa till bebisen också, det är ju toppen!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se