Alla inlägg under april 2008

Av bambi - 21 april 2008 20:19

Vi har ju inhandlat en hel del bebis-prylar på Tradera, till riktigt bra priser! *känner mig duktig*


T.ex så köpte vi ovanstående babygym för 235 kr, och nypriset ligger på 699 kr. Den är i nyskick!

Sen så köpte vi babysittern för 280 kr. och dom kostar också runt 599-999kr. nya.



Idag när vi var och tittade på barnvagnar så hämtade vi ut detta gratis paket från Babyproffsen. Den innehåller: blöjhink, blöjor, napp, matskål, dvd och en massa tidningar och reklam.

Av bambi - 21 april 2008 19:14

Ok, nu är det bestämt! Vi ska beställa en Teutonia Fun!

Vi var och kollade på barnvagnar i två olika barnbutiker idag. Jag var egentligen inställd på en Bugaboo, men jag tror nog att en Teutonia blir bättre... kändes stadigare.


Det är sjukt lång beställningstid, 3 månader! Så därför måste vi ta och beställa vagnen snart. Vi vill inte ha en tråkig svart vagn som alla andra, utan vi funderade mer på en roligare med blommor! Älsklingen gillar mer den gröna med blommor, men jag tror att jag efter ett tag kommer att spy på den gröna färgen, men han tycker att den piggar upp?

Jag gillar i allafall mer den blåa med blommor.


Vi valde Teutonia Fun för att den har svängbara framhjul, som gör den superlätt att köra. Den väger väldigt lite och så för att den är snygg förstås  :)  Själva vagnen inklusive sittdel kostar 5500:-, sen måste man ha en liggdel så att man kan använda den från det att bebisen är nyfödd och det kostar 1800:-, så totalt blir det 7300:-. Om man beställde den inom två veckor så hade dom ett erbjudande nu, att man fick sol-parasoll och skötväska från Teutonia på köpet... och det är väl bra. Vagnen är väldigt dyr, men vi känner att vi köper allting annat begagnat (babygym, babysitter, bilbarnstol/babyskydd), så vagnen kan vi kosta på att köpa ny. Man kan ju ändå sälja den sen och få tillbaka en slant.

Av bambi - 21 april 2008 12:45

Mår lite bättre nu efter lunch och tagit det lugnt ett tag.


Har bokat in 3d ultraljud, det blir om två veckor, eftersom dom tycker att det blir bäst bilder om man är i vecka 25 eller senare. Det ska bli väldigt spännande! Man kan även spela in en film där man ser hur bebisen rör sig i magen. Och vår bebis är väldigt livlig (känner honom flera gånger om dagen) så det ska bli väldigt spännande att se!


För att se hur 3d-ultraljuds bilder kan se ut, kika här.

Av bambi - 21 april 2008 09:15

Jag har slarvat lite med min medicin mot illamåendet dom senaste dagarna, mycket för att jag har ju mått så bra och då har jag trott att det har gått över. Men nu mår jag väldigt illa igen, jag tänkte flera gånger hoppa av tunnelbanan för jag mådde fruktansvärt illa på den. Jag brukar alltid läsa tidningen på morgonen, men det kunde jag verkligen inte imorse. Så nu får jag igen för att jag har slarvat, det är bara att fortsätta och ta tabletterna regelbundet. Jag som hoppades på att slippa dom...   :(

Av bambi - 20 april 2008 19:58

I fredags så fick jag ett gratis nummer av tidningen Fokus när jag skulle till tunnelbanan. Jag har fått det en gång förut och det är ju faktiskt en ganska så bra tidning!


I detta nummer stod det i allafall om pappor och deras rätt till sina barn. Det var en kille som hade haft ett förhållande med en tjej som redan var gift, hon blev med barn och han kostade på ett DNA-test och det visade sig vara hans barn. Men eftersom kvinnan redan var gift så blev hennes man den juridiska pappan... för så blir det i ett äktenskap. Killen hade alltså ingen som helst rätt till sitt eget barn! Det är ganska förskräckligt!


Förra veckan på Nyhetsmorgon så hade dom gäster som skulle diskutera det hemska Engla-fallet. Det var två mammor som också hade mist sina barn... min sambo sa då "men papporna då? räknas inte dom?". Och det är ju faktiskt nästan alltid mammorna som uttalar sig, det är sällan nån som vill prata med papporna....


Det verkar som om vi i dagens samhälle tycker att mammorna har mer rätt till barnen än papporna... det är ju bara att kolla på hur pappor får kämpa om dom ska få delad vårdnad om sina barn (speciellt svårt blir det om mamman vill ha ensam vårdnad).


Nu när vi väntar barn så har älsklingen följt med mig under varje besök till barnmorskan och läkaren. Och det är ju självklart, eftersom det är lika mycket hans barn som mitt. Jag försöker att hålla mig lite mer i bakgrunden under besöken, men det är ju svårt eftersom oftast så blir jag tillfrågad, men varje fråga som älsklingen lika gärna kan svara på, får han svara på...

Av bambi - 20 april 2008 14:04

Vi tog en kort promenad med Hera idag, i solskenet. Hon gillar inte alls att vara ute, hon skriker mest hela tiden och vill hem igen. Hon är väldigt mesig!

Av bambi - 20 april 2008 12:19

  • Klänning från Ichi
  • Strumpbyxor från H&M
  • Laxrosa sneakers från La Redoute
  • Armband från Indiska
  • Förlovningsring
  • Mage i vecka 23

Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 18 april 2008 20:31

Om man sjunger på Rihannas låt Umbrella och bebisen börjar sparka en massa... tror ni att bebisen gillar låten eller tycker att jag sjunger förfärligt (jag kan inte sjunga...)?  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards