Alla inlägg under april 2008

Av bambi - 8 april 2008 18:20

Dagen började inte så bra... när vi hade klätt på oss för att gå ner till frukosten och jag skulle ta på mig mina skor så kände jag direkt att skon inte kändes som den brukade så jag skrek till och som av en reflex sparkade av mig skon. Och mycket riktigt låg en äcklig skalbagge eller vad det nu var i min sko och väntade på att attackera mig. Jag ryser fortfarande när jag tänker på det... jag kommer inte kunna sova nu efter traumat. Det var en fruktansvärd äcklig känsla. Älsklingen tror att krypet ville till chipspåsen som fanns i närheten på golvet, men jag tror att krypet kände min doft och ville äta mig....


Hela förmiddagen var väldigt mulet... det var lite tråkigt, men vi fick tid att promenera runt lite och ligga och läsa. Termometern visade ändå på 23 grader (igår visade den på 28 grader). Men sen vid 14-tiden så dök solen upp och har visat sig en hel del på eftermiddagen. Så det har blivit en hel del solning idag i allafall.


Det har varit riktigt stora vågor nere vid stranden till älsklingens förtjusning... han blir som ett barn och hoppar och skuttar i vågorna länge länge.


Nu ska vi straxt gå ut och äta kvällsmat... solen är fortfarande framme så det blir kanske nån mysig resturang nere vid stranden.

ANNONS
Av bambi - 7 april 2008 17:13

Nu har vi varit på Teneriffa ett helt dygn. Vi bor ju på ett svenskt hotell, så därav det svenska tagnetbordet. Och alla talar svenska här på hotellet... lite tråkigt... känns knappt som om man är utomlands (förutom vädret). Nåt mer "turistigt" ställe har jag nog inte varit på... men det är ju trevligt ändå!  :)


Idag så började vi med en härlig frukostbuffé, sen la vi oss vid poolen och solade fram till 11.30 då det var en halvtimmes vattengympa som jag var med på. Sen blev det lunch (riktigt mumsig potatisgratäng med kyckling). Efter lunch gick vi ner till havet där det är enormt stora vågor. Älsklingen var mestadels i vattnet medans jag badade lite men solade mest.


Eftersom det är vår första dag och vi är båda rätt så bleka så gick vi hemåt vid 15-tiden (vill ju inte bränna sig första dagen) och tog en dusch och nu ska vi snart gå ut och promenera lite bland butikerna.


Vädret är mestadels soligt och varmt, men ibland går solen i moln.... vi har inte planerat några utflykter än... men jag är lite sugen på att åka ut med båt och titta på delfiner/valar.


Hej så länge!

ANNONS
Av bambi - 5 april 2008 18:48

Här är magen idag, har på mig mina myskläder.


Är i vecka 21 nu. Och som ni ser så ser jag inte helt gravid ut, snarare mitt emellan tjock och gravid... 

Av bambi - 5 april 2008 18:45

Vi har som sagt handlat en hel del kläder till bebisen nu. Kläderna ligger i högar ovanpå vår byrå just nu. Måste göra plats i byrån för kläderna. Men vi har fått tag i en massa kläder billigt på Tradera, gjort en massa fynd!


Där har vi även inhandlat denna babysitter för endast 280 kr. Den är sueprsöt, tycker jag!  :) Tydligen så är en babysitter jättebra att sätta bebisen i om man lagar mat (och då kan man ha bebisen på golvet i köket) eller ser på tv...osv... En ny babysitter kan kosta allt från 500 kr - 1000 kr. Så jag tycker att 280 kr. var ett riktigt kap!

Av bambi - 5 april 2008 17:32

Jepp, ska jag packa resten av dagen... för imorgon bitti åker vi iväg till Teneriffa! *jippee*

Av bambi - 5 april 2008 17:29

Jag har suttit hela dagen på universitet och skrivit högskoleprovet. Det blir en väldigt lång dag. Senast jag skrev högskoleprovet var 9 år sen... urk, va gammal jag känner mig när jag tänker på det.


Jag räknade i allafall ut mitt ungefärliga resultat och jag är ganska så säker på att jag får 1,5 (om man kollar på de senaste normeringstabellerna). Trist, men jag har inte orkat plugga nånting till provet. Ska väl skriva det igen i höst och hoppas på att höja det då.

Av bambi - 4 april 2008 16:54

Jag fick flera komplimanger för min klädsel idag, så jag känner att jag borde lägga ut en dagens outfit idag.


  • Svart stickad klänning från Asos
  • Strumpbyxor med små hjärtan från Victor & Rolf (H&M)
  • Svart mamma-linne under klänningen

Titta gärna på gamla dagens outfit!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se