Direktlänk till inlägg 9 maj 2008

Barnvagnen är här!

Av bambi - 9 maj 2008 17:34

Nu har barnvagnen äntligen anlänt! Budkillen fick åka tillbaka och lämna den!


Så här ser den ut, supersnygg och smidig! Jag fattar inte att den kan vara så mycket billigare än Teutonia Fun som vi tänkte köpa först och ha samma finesser som vi ville ha (1700 kr istället för 7300 kr.)!


Den är bara lite tråkig... hade gärna haft lite mer färg på vagnen...

 
ANNONS
 
Ida

Ida

9 maj 2008 20:41

Likadann vagn som vi har köpt:)Är ni nöjda?
// Ida fixit.blogg.se

http://fixit.blogg.se

 
Linda

Linda

9 maj 2008 23:06

Vilken fin vagn ni har köpt! Kanonbra pris dessutom! :-)

Trevlig helg!

http://augustibebbe.blogspot.com

 
Ida

Ida

11 maj 2008 11:15

vi hade nog tänkt köpa en liggpåse, men mjuklift va smart! då kan man ju bära med sig bebisen när den sover.. Bara det inte blir för trångt för den är ju inte allt för stor.. sen någon söt mobil eller mjukis mobil.. skötväska har jag, eller tänkte andvända min timbuktu väska så att sambon också kan andvända den och inte känna sig mesig :) jaa.. d e väl allt.. / Ida fixit.blogg.se

http://fixit.blogg.se

 
tootz

tootz

12 maj 2008 09:17

Hiotta upp den med lite färg! En rolig skötväska, filt och lite så där. =)

http://metrobloggen.se/tootz

 
Kisse

Kisse

28 maj 2008 23:07

Hej! jag är hemskt sugen att köpa en sådan vagn som ni har köpt men kostade den 129... när ni köpte den åxå eller har den ökat i pris nu? Får det inte riktigt att gå ihop med summan ni betalade. Tycker den är otroligt fin men lite osäker på det där med valutor och vad det kostar att få den hem. Trevlig blogg du har, tittar in lite då och då.

http://kissegirl.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se