Direktlänk till inlägg 16 maj 2008

Världens bästa fästman!

Av bambi - 16 maj 2008 09:31

Igår så bokade jag tid hos Stadsdelsförvaltningen för bekräftelse av faderskap. Eftersom vi inte är gifta så måste man göra så. Jag tänkte imorse på vägen till jobbet att jag är så glad att älsklingen är så engagerad i graviditeten och att han längtar tills bebisen kommer. Han har t.ex tidigare haft ett meddelande på sin MSN "Ska bli pappa!" och igår bytte han till "99 dagar kvar!" och så har han mailat ultraljudsbilderna till sina kompisar och så. Det känns verkligen otroligt bra  :)


Sen har han ju förstås varit en klippa och tagit hand om mig och vårt hem medans jag har mått dåligt. Detta har verkligen gjort att jag vet att jag har valt rätt person som sambo, fästman och far till mitt barn. Nu hoppas jag bara att jag kan vara lika bra sambo, fästmö och mamma...

 
ANNONS
 
Marika

Marika

16 maj 2008 15:45

Det är väl underbart med en engagerad sambo/man. Min är lika engagerad så mysigt.

http://happyface.babyblogg.se

 
evelina

evelina

16 maj 2008 23:16

ja det är ju inte lätt (kan jag tänka mig) att vara gravid för en kvinna! det behövs nog en snäll man som ställer upp med lite alla möjliga saker =)

http://evelinastrand.blogg.se

 
trollpackan

trollpackan

17 maj 2008 07:01

Såklart du kan och kommer att vara;)
kramen

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se