Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Vattengympa!

Av bambi - 25 maj 2008 19:19

Jag var på gravid-vattengympan för första gången idag. Det var verkligen jättehärligt!


Vi var sju stycken i en varm pool (tror att det var 31 grader). Passet var två timmar och leddes av en barnmorska.


Först var det vattengympa i 45 minuter, vilket var ganska jobbigt! Jag har ju inte tränat på länge!


Sen var det paus med vatten, frukt och godis! Jag åt en massa frukt, det var så gott! Persika, äpplen, päron, mm.


Sen så var det 45 minuters avslappning där vi bland annat fick flyta i vattnet och så fick även massage av instruktören!


Det var verkligen härligt att få känna sig lätt för en gångs skull! Men direkt när man klev upp ur poolen så kände man sig tung igen  :(


Det var mycket fokus på barnet och förlossningen. Under avslappningen så pratade intruktören om hur vi skulle visualisera hur barnet trycks ner mot bäckenet och hur vi känner värkar men ändå slappnar av. Vi fick även tänka på hur det skulle kännas att få hålla i sitt barn för första gången och titta ner på den och hur barnet tittar på sin mamma för första gången, då fick jag tårar i ögonen! Det blev väldigt känslomässigt!


Det var även trevligt att träffa flera gravida och prata om det man går igenom. Eftersom vi var en ganska liten grupp så kunde man prata lite med alla. Jag ser fram emot nästa tillfälle!

 
ANNONS
 
Helén

Helén

26 maj 2008 10:22

Låter härligt! Tyvärr fanns inget liknande här i närheten när jag väntade mina barn.

http://vardagslivet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se