Direktlänk till inlägg 29 maj 2008

Trängselskatt

Av bambi - 29 maj 2008 10:06

Va roligt det är när man har missat att betala in trängselskatt och man får hem en räkning med en expeditionsavgift som är sju gånger det man egentligen ska betala!

 
ANNONS
 
Kisse

Kisse

29 maj 2008 12:36

ja visst är vagnen fortfarande billig och jag är så kär i den, du som har vagnen hemma och kan titta på den, hur länge tror du man kan använda sittdelen vilken ålder på barnet? Hur länge har ni räknat med att använda den?

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Kristina

Kristina

29 maj 2008 16:19

Nä jag vet det men tänkte att du kanske kunde uppskatta på ett ungefär ålder men tack för ditt svar ändå. Hoppas ni blir nöjd med vagnen vi har som sagt funderingar på att köpa en vi åxå till våran son på 8 månader men förhoppningsvis kommer det fler knoddar och vi får användning av liggdelen senare :) Lycka till med allt!!!

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

29 maj 2008 17:18

Haha, ja det är inte klokt. Typiskt Sverige!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se