Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Vårt efterlängtade misstag...

Av bambi - 30 maj 2008 09:30

Jag blir förvånad när jag läser i Aftonbladet att 10% av alla par måste få hjälp att bli gravida, jag trodde verkligen inte att det var så vanligt! Dom skriver också att man ska räkna med att det kan ta ett år att bli gravid!


Jag känner mig glad och lyckligt lottad att vi blev gravida så lätt... egentligen lite för lätt. Det var ju inte alls meningen att vi skulle bli det, vi hade ju tänkt vänta ett år till. Men efter 6 år tillsammans så orkar man inte alltid vara så noga med preventivmedel, och andra gången vi var "oförsiktiga" så blev vår lilla son till. Men han är mycket efterlängtad, även fast han var ett "misstag"  :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anonym

31 maj 2008 12:26

ja, det verkar som om det är så mång som försöker bli gravida. Själv har vi försökt i snart 2 år och det är jobbigt, särskilt nu när alla ens vänner blir gravida runt om kring... men men så är livet!

Ha en bra dag och ta väl hand om din son!

 
Ingen bild

Selma

3 juni 2008 20:06

Det stämmer - det är vanligare med barnlöshet än vad många tror. Det absolut värsta dock är alla "goda råd" och idiotiska kommentarer man får från omgivningen. Var glad, MYCKET glad, att du inte befunnit dig i den situationen.

 
Ingen bild

Caroline

13 juni 2008 12:43

Tycker inte du ska nämna för din son när han blir äldre att du tycker att han är ett misstag..

 
Ingen bild

ludde

2 juli 2008 09:16

Jag trodde heller inte det var så vanligt förrän man blev drabbad själv. Nu till hösten har jag och min sambo försökt bli gravida i 2 år. Vi har fått tid för vårt första IVF-försök nu till hösten. När jag läste din historia blev jag rörd, tänk vad bra vissa har det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se