Alla inlägg under maj 2008

Av bambi - 29 maj 2008 09:31

Jag fick en förfrågan tidigare om vi hade handlat allt till bebisen nu? Men vi har några saker kvar, men det mesta är köpt (och jag har länkat till det som är inköpt så ni kan kika på det!)Så det är fortfarande en del saker kvar.... vi ska åka till IKEA och köpa en hel del prylar där (bland annat spjälsäng).

ANNONS
Av bambi - 29 maj 2008 09:24
Lilypie Expecting a baby Ticker

.. bara 85 dagar kvar!

ANNONS
Av bambi - 29 maj 2008 09:19

Är fortfarande förkyld. Det känns pest att vara hemma och förkyld när det är så fint väder ute... och när det är dagen innan betygen ska sättas!


Men jag mår helt klart bättre än igår, igår så sov jag bort hela dagen nästan... var helt slut! Idag är det mest host och snörvel... men jag ska bädda ner mig och kolla på lite tv och ta det lugnt.

Av bambi - 28 maj 2008 10:26

Jag har så djävulskt ont i halsen, kan knappt prata. Har nog feber också, svettades under hela natten och kunde knappt sova. Så jag är hemma idag och vilar, känns inte så passande med tanke på att betygen ska vara klara på fredag! Men förhoppningsvis är jag bättre tills imorgon!

Av bambi - 27 maj 2008 14:25

Usch, jag faller snart in i dvala... jag börjar bli förkyld, så jag känner mig tung i huvudet, snuvig, trött och tjock och otymplig. Jag har suttit här hela dagen och snorat och varit halvt vaken/halvt medvetslös och försökt rätta uppsatser. Jag vill inte vara med längre.... det är inte alltid så roligt att vara gravid, som även Alexandra skriver...

Av bambi - 27 maj 2008 13:21

Oj, oj, oj... dom vet verkligen hur dom ska göra reklam! Vilken mamma/pappa kan motstå denna söta unge i denna fina overall från Nanoou? Jag vill i allafall genast köpa den!

Av bambi - 27 maj 2008 11:49

Åh, det finns så otroligt mycket fina bebiskläder så jag blir galen! Hittade ännu en webbutik, som heter Poppilopp. Dom har en massa fint, som ni ser ovan.


Jag märkte nu att det bara var djurmotiv på alla kläder jag valde ut... jag gillar djurmotiv på bebiskläder. :)

Av bambi - 26 maj 2008 18:39

Jaha... *suck*.. bilen gick ju inte igenom besiktningen. Det som var fel var alla miljökontrollvärden. Bilen har för höga CO-halter, HC-halter och Lambda-värde. Så det verkar vara nåt fel på bilens avgassystem eller nåt. Så det måste åtgärdas sen ska bilen ombesiktigas. Men det var "bara" det som avr fel på bilen... hoppas att det inte blir för dyrt och krångligt att fixa bara! Ska ringa runt till några verkstäder imorgon!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se