Alla inlägg under maj 2008

Av bambi - 26 maj 2008 12:39

Min ansiktskräm är snart slut, så jag var tvungen att beställa en ny. Använder Dermalogicas Skin Smoothing Cream som är helt underbar! Den är ju ganska dyr, men räcker väldigt länge. Tror att det var 3 månader sen jag beställde en senast!


Sen så brukar jag använda Dermalogicas Essential Cleansing Solution som är för väldigt torr hy. Men oftast så använder jag bara ögon make-up, så jag tänkte prova Dermalogicas Soothing Eye Make-Up Remover istället. Jag har ju fortfarande kvar lite av Essential Cleansing Solution, så då kan jag varva lite mellan dessa produkter tänkte jag.


Beställde båda dessa för 341,10 inklusive frakt från Jersey Beauty Company.

ANNONS
Av bambi - 26 maj 2008 12:18

Har suttit och rättat och rättat hela dagen! Sista inlämningen var i fredags så det kom in en hel hög med uppsatser och arbeten då och dessa ska rättas till på fredag då betygen ska vara klara!


Ska åka iväg och besikta bilen sen klockan 16, hoppas att den går igenom utan några anmärkningar! Det är första gången jag besiktar den, så jag är lite nervös...


Och inte har jag nåt nytt avsnitt av Desperate Housewives att se fram emot när jag kommer hem, eftersom det var säsongsavslutning förra veckan  *snyft*

ANNONS
Av bambi - 25 maj 2008 19:19

Jag var på gravid-vattengympan för första gången idag. Det var verkligen jättehärligt!


Vi var sju stycken i en varm pool (tror att det var 31 grader). Passet var två timmar och leddes av en barnmorska.


Först var det vattengympa i 45 minuter, vilket var ganska jobbigt! Jag har ju inte tränat på länge!


Sen var det paus med vatten, frukt och godis! Jag åt en massa frukt, det var så gott! Persika, äpplen, päron, mm.


Sen så var det 45 minuters avslappning där vi bland annat fick flyta i vattnet och så fick även massage av instruktören!


Det var verkligen härligt att få känna sig lätt för en gångs skull! Men direkt när man klev upp ur poolen så kände man sig tung igen  :(


Det var mycket fokus på barnet och förlossningen. Under avslappningen så pratade intruktören om hur vi skulle visualisera hur barnet trycks ner mot bäckenet och hur vi känner värkar men ändå slappnar av. Vi fick även tänka på hur det skulle kännas att få hålla i sitt barn för första gången och titta ner på den och hur barnet tittar på sin mamma för första gången, då fick jag tårar i ögonen! Det blev väldigt känslomässigt!


Det var även trevligt att träffa flera gravida och prata om det man går igenom. Eftersom vi var en ganska liten grupp så kunde man prata lite med alla. Jag ser fram emot nästa tillfälle!

Av bambi - 25 maj 2008 11:19

Nu har vi beställt skötväska och lite annat! Det blev en Hoppop i färgen Red Devil, vi valde den för att den kan även göras om till en matstol! Det känns praktiskt när man åker bort och så!


Sen blev det även ett spjälskydd från Lundmyr och två nappflaskor från Lundmyr med texten "sötnos" och "gullunge" på.


Och så blev det en babyfilt, vi valde den röda!

Av bambi - 24 maj 2008 17:41

Igår så shoppade jag dessa två tunikor. Båda knyter man under brösten, vilket framhäver bebis-magen lite mer  :)


Den vänstra är från Bik Bok och den högra från H&Ms mamma-avdelning!

Av bambi - 23 maj 2008 09:29
Lilypie Expecting a baby Ticker

Imorgon går jag in i 28:e veckan, vilket innebär att vår son klassas som en bebis från och med imorgon! Idag är han fortfarande ett foster!


Igår kväll så putade och petade älsklingen på min mage, bebisen svarade med flera sparkar. Det var roligt att man kunde få respons från honom på det sättet. Han  är ju ganska livlig, jag känner honom flera gånger om dagen!


Jag fick se på lönen att jag inte fick räkna profylaxen som friskvård. Trist! Det är ju avslappning och sånt... borde ju räknas som friskvård. Nåja, jag fick i allafall pengar för gravid-vattengympan som börjar på söndag!

Av bambi - 22 maj 2008 13:14

Fick en massa nya tider igår hos barnmorskan, hon tyckte att det var lika bra att boka in alla kommande möten. Just nu går vi var tredje vecka hos henne, men sen blir det varannan vecka!


Och så fick jag hem papper om uppropet på JIK:en igår, det ska bli kul att läsa! (JIK = Juridisk Introduktions Kurs)


Kalendern blir bara mer och mer full!

Av bambi - 22 maj 2008 08:22

Igår förmiddag så hade jag ont i magen till och från, berättade det för barnmorskan som sa att det låter som sammandragningar?!?! Hon sa att det är oftast stress-relaterat när det sker så här tidigt. Visst är det ganska mycket nu med betygssättningen och så... men jag är väldigt stresstålig och har inte känt mig alls nå stressad, så jag blev lite förvånad när hon sa det. Hade lite ont i magen nu på morgonen också, hoppas att de går över. Hon sa att om det fortsätter i flera dagar så måste jag gå till deras läkare...


Sen angående att jag får ont i höfterna efter ha promenerat ett tag så rekommenderade hon mig ett sånt där foglossnings-bälte, vilket jag har fått låna av en kompis. Den ligger i min byrå, kanske dags att plocka fram det?


Hon berättade även att eftersom bebisen har börjat höra nu (sedan ett par veckor) så kan han drömma om det han har hört under dagen, och när han drömmer så kan det kännas nästan som "spasmer" i magen.. att hela magen rycker till snabbt en massa... och det har jag ju känt några gånger. Så då vet man att bebisen drömmer  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se