Alla inlägg under maj 2008

Av bambi - 19 maj 2008 09:27
Lilypie Expecting a baby Ticker

Veckorna går snabbt... nästa fredag ska betygen sättas! Så nu lämnas det in en massa arbeten och uppsatser och omprov skrivs, sen ska ju allt rättas också.


Denna vecka är besök hos barnmorskan och så börjar min gravid-vattengympa!


Nästa vecka så räknas bebisen som ett barn, nu är han fortfarande ett foster. Men från 28:e veckan så är han ett barn  :)


GLÖM INTE ATT TÄVLA!!

ANNONS
Av bambi - 18 maj 2008 14:59

Igår kväll så var vi hos M och spelade poker. Jag vann! Kan i och för sig bero på att jag var den enda som var nykter, men jag vill även tro att det var en hel del skicklighet  :)


Efter pokern så spårade festen ur och folk blev väldigt fulla! När vi var på Teneriffa så var M kattvakt hos oss, som tack så fick han en flaska 60% vodka. Denna flaska åkte fram igår... och dracks upp av två stycken... varav den ena hade redan druckit X antal rom & cola. Det snapsades av den 60%-iga vodkan och tillslut så blev det till och med stora glas ren vodka som dracks! Det hela slutade med flera spyor på golvet, brottning (för att få den fulla att gå och lägga sig) och ett glas vin som kastades in i duschen så att det blev glas över hela badrumsgolvet.


Jag blev väldigt stressad av hela situationen (speciellt brottningen eftersom folk flög hit och dit och slogs nästan...) och så blev det väldigt sent. Vi vågade inte riktigt åka hem innan alla hade lugnat ner sig och den extremt fulla personen hade gått och lagt sig (på sidan... jag var lite bekymmrad att denna person skulle spy i sömnen). Så vi var inte hemma förrän klockan 3 på natten.


Jag tror att hela festen skulle ha upplevts väldigt annorlunda om jag också hade druckit, men jag tyckte mest att det var jobbigt... synd eftersom pokern var ju skoj!

ANNONS
Av bambi - 17 maj 2008 11:06
Lilypie Expecting a baby Ticker

Går in i 27:e veckan idag och vägde mig imorse. Nu var det ett par veckor sen jag vägde mig, och vågen visade faktiskt samma som sist! Va glad jag blev! Jag har ju faktiskt gått upp ganska mycket... 14 kg! Men då har jag ätit det jag har varit sugen på. Men det är skönt att vågen visade samma som sist!


En kompis till mig som nyligen fick barn gick upp 25 kg och hon tränade stenhårt under hela graviditen. Hon gick på spinning-pass flera gånger i vecka, osv... och ändå gick upp så mycket! Så det känns nästan som om det inte spelar någon roll vad man gör? Men nästa vecka börjar jag på gravid-vattengympa så lite kommer jag röra på mig i allafall....


GLÖM INTE ATT TÄVLA!!

Av bambi - 17 maj 2008 11:03

Blev inbjuden till en heldag med picknick, kubb och Kent konsert den 12 Juli. Jag blev ju så klart superglad eftersom jag älskar Kent... så jag gick in för att boka biljetter... men så kommer jag på att den 12 Juli så är det bara lite mer än en månad kvar till förlossningen. Jag kommer nog inte palla att stå upp i flera timmar och trängas och bli knuffad på..   :(


Jag som så gärna ville.... *snyft*

Av bambi - 16 maj 2008 10:41

Jag har kommit på att Alexandra Pascalidous blogg är ganska rolig att läsa, speciellt när hon födde en flicka igår! Grattis Alexandra! :)

Av bambi - 16 maj 2008 09:31

Igår så bokade jag tid hos Stadsdelsförvaltningen för bekräftelse av faderskap. Eftersom vi inte är gifta så måste man göra så. Jag tänkte imorse på vägen till jobbet att jag är så glad att älsklingen är så engagerad i graviditeten och att han längtar tills bebisen kommer. Han har t.ex tidigare haft ett meddelande på sin MSN "Ska bli pappa!" och igår bytte han till "99 dagar kvar!" och så har han mailat ultraljudsbilderna till sina kompisar och så. Det känns verkligen otroligt bra  :)


Sen har han ju förstås varit en klippa och tagit hand om mig och vårt hem medans jag har mått dåligt. Detta har verkligen gjort att jag vet att jag har valt rätt person som sambo, fästman och far till mitt barn. Nu hoppas jag bara att jag kan vara lika bra sambo, fästmö och mamma...

Av bambi - 15 maj 2008 17:10

Det är ju snart Mors Dag och vad passar inte bättre än att skicka ett trevligt gottogram till sin mamma??


Paketet som man kan vinna är:


Blanxart sockerfri choklad

Underbar sockerfri njutning! Smaka och du kan inte tro att denna ljuvliga vita och mörka choklad är utan socker.

I paketet ingår en vit chokladkaka och en mörk chokladkaka med hela 85% kakaohalt som dessutom är täckt av krossade kakaobönor.


Förut denna exklusiva choklad så ingår ett kort med en hälsning till mamma också!


För att delta i tävlingen: länka till bloggen/tävlingen och nämn tävlingen i din blogg. Skriv sedan en kommentar om att du har länkat hit i din blogg! På tisdag klockan 20.00 lottar jag ut vinnaren som får skicka detta gottogram (värde 109 kr.).


Tips! ---> Bli medlem hos gottogram så får du smakprover, rabatter och erbjudanden!Tack till gottogram.se som sponsrar tävlingen med ett sånt fint pris!

Av bambi - 15 maj 2008 17:05

Älsklingen ska ut och äta på Texas Long Horn med en kompis. Jag älskar Texas Long Horn, så som tröst har jag köpt hem favvo-glassen Häagen-Dazs Pralines & Cream! Så den ska jag njuta av ikväll  *mums*


Den innehåller små bitar med praliner varvad med kolasås... pralinbitarna är ju huuuuur goda som helst!!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se