Alla inlägg under maj 2008

Av bambi - 15 maj 2008 10:20
Lilypie Expecting a baby Ticker

Snart är veckan slut! Men först så ska jag följa med på studiebesök på Huddinge Brandstation i eftermiddag och sen imorgon så har jag en dom sista Speaking-grupperna i Nationella Provet. Sen är jag klar med Nationella Provet!


Nästa vecka så ska vi till barnmorskan och så ska jag börja med min vattengympa! Veckan efter det så börjar profylax-kursen, och när den börjar så känns det ju verkligen som om det snart är dags för förlossning! Läskigt!

ANNONS
Av bambi - 15 maj 2008 09:33

Imorse när jag redan satt på bussen märkte jag att mitt SL-kort hade gått ut igår, busschafförer brukar ju inte titta så noga så där var det inga problem att åka buss. Men sen när jag skulle byta till tunnelbana så gick det ju inte, och det fanns ingenstans att köpa SL-kort i närheten. Så jag tog fram en remsa, men så sa spärrvakten att den gick ut 1 april. Så jag sa till honom att mitt SL-kort gick ut igår och jag kommer att köpa nytt när jag kommer fram för jag behöver ändå ett. Då säger han "ja, men jag kan ändå inte släppa förbi dig". Jag som trodde att han kunde vara lite förstående... men han säger "Du får väl planera bättre!". Jovisst, det är sant, jag brukar köpa SL-kort dagen innan så att jag har... men jag tyckte att han kunde vara lite förstående och snäll.... Men icke... jag fick köpa kuponger för 40 kronor för att åka till jobbet, och när jag kom fram köpte jag ändå ett SL-kort från och med idag!


Jag funderade där ett tag om jag skulle planka, men jag har ju aldrig gjort det förut... men jag har ju sett hur andra gör. Att dom tar upp benet och sen slinker igenom på sidan... men jag tänkte att eftersom jag aldrig gjort det förut och är gravid så kommer jag nog bara fastna med magen... det skulle verkligen va pinsamt!

ANNONS
Av bambi - 14 maj 2008 09:54

Kläder för gravida är oftast inte så supersnygga... den klassiska bebis-tröjan (som ni ser här ovan längst till vänster) gillar jag inte riktigt. Men det finns några roligare varianter som "Baby under construction", "I love my bump" och "Little kickboxer". Speciellt den sistnämnda skulle passa mig bra, bebisen sparkar en hel del, fast väldigt periodvis. Men varje dag, oftast en period på morgonen och en på kvällen, så känner jag bebisen sparka en hel del!

Av bambi - 14 maj 2008 08:20

Enligt nedräknaren här nedanför så är det 100 dagar kvar till beräknad födelse! Läskigt! Så efter idag blir det tvåsiffrigt... va snabbt det går!

Av bambi - 13 maj 2008 09:23
Lilypie Expecting a baby Ticker

Eleverna har Nationellt Prov idag igen... men idag är det i Matte. Så jag har inga lektioner nu på förmiddagen... skönt skönt. Jag har en hel del att rätta, så ska försöka få lite gjort. Nu innan betygsättningen så blir det alltid en arbetstopp med mycket att göra.


Jag har känt mig väldigt seg idag och haft svårt att röra på mig. Det är tungt att gå, jag går väldigt sakta. Jag oroar mig lite för hur det då kommer att vara om 1-2 månader! Jag hoppas att det bara var nåt tillfälligt. Men snart så börjar jag med vattengympan och så ska jag försöka promenera lite. Det är bara det att jag får lite ont i bäckenet när jag går mycket, men jag ska testa att promenera med maggördeln på.

Av bambi - 12 maj 2008 17:04

Jag börjar bli orolig... jag har inte fått mitt asos-paket än! Jag mailade dom nu, hoppas att det inte har försvunnit på vägen! Vill ha mina klänningar!


Älsklingen kommer hem sent idag, så jag köpte lite risgrynsgröt som jag ska straxt äta. Det är billigt, gott och mättande... helt perfekt! :)

Av bambi - 12 maj 2008 17:01

På vägen hem så skulle jag köpa Dr. Pepper i kiosken här nedanför, när en kostymklädd man rusar in i kiosken före mig. Jag tänkte "oj, va han verkar ha bråttom", så när jag komme rin så ser jag hur han står vid tidningarna och det prasslar om tidningen han håller i. Jag undrar vad det är för prasslande och tittar... och ser då att det är ju porrtidningar som är inplastade. När han märker att jag tittar åt hans håll så tar han upp en annan tidning som han sedan bläddrar i ända tills jag går ut...  :)

Av bambi - 12 maj 2008 13:27

Läste en artikel i aftonbladet om helt blöjfria barn, ända från födelsen så har dom inga blöjor. Låter bra för både ekonomin och miljön, men man måste nog ha en hel del tålamod. Verkar också lite opraktiskt om man t.ex åker bil eller är hos vänner/familj. Men jag kommer nog vilja vänja vår son av med blöjor ganska tidigt!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se