Alla inlägg under maj 2008

Av bambi - 12 maj 2008 09:53

Jag skulle aldrig klara av att vara hemmafru... jag blir rastlös bara av tanken att jag ska vara hemma ett helt år och vara mammaledig så jag har sökt en tjänst på 15% där man undervisar en distanskurs. Jag tänkte att 15% är lagom och så kommer jag kunna jobba hemifrån!


Jag har alltid jobbat extra under mins tudietid och har aldrig varit arbetslös... så därför känner jag att jag måste ha nåt att göra! Nog för att jag kommer säkert ha en hel del att göra med bebisen...


På tal om hemmafruar så har nya Desperate Housewives kommit idag... visades igår kväll i USA... ska titta på det när jag kommer hem!

ANNONS
Av bambi - 12 maj 2008 09:43

Idag så har jag två Etik och livsfrågor lektioner och en Engelska A lektion. På Etik lektionerna ska jag visa filmen Jakten på lycka. Den andra etik-läraren köpte in filmen och den är riktigt bra och inspirerande! Så om ni inte har sett den så kan jag rekommendera den!


Hur filmen hänger ihop med kursen Etik och livsfrågor? Eleverna ska få diskutera psykisk hälsa, fyskisk hälsa, social hälsa, moralisk och andlig hälsa utifrån filmen. Filmen handlar ju om (som det hörs) jakten på lycka... och hur viktigt det är att inte ge upp.

ANNONS
Av bambi - 12 maj 2008 08:05

I går så var vi på Långholmen och badade (fast jag badade inte... det var ju bara 15 grader i vattnet) med en vän. Det var soligt och varmt! Jag fick dock väldigt ont i ryggen efter att ha legat på en filt på marken ett par timmar  :(


I lördags så var vi i Kungsträdgården och åt glass och tittade på Falun Gong. Sen på kvällen blev det ännu mer glass, nämligen Ben & Jerry's nya sort Baked Alaska. Det är vaniljglass med marshmallows och isbjörnar av vit choklad. Man märkte inte av marshmallowsarna något, men det var riktigt mumsigt ändå! *gillar vit choklad*

Av bambi - 10 maj 2008 12:01

För 5 år sedan...
Pluggade jag sista året på lärarprogrammet och vi bodde i Eskilstuna. Jag stortrivdes verkligen, men älsklingen gjorde inte det... Han fick pendla till Stockholm till jobbet, tog ca 1 1/2 timme enkelväg. Älsklingen började planera och fundera på att börja plugga juridik och vi började prata om att flytta till Stockholm. Jag trodde aldrig att jag skulle trivas i storstan, men nu vill jag inte flytta härifrån!  :)

För 3 år sedan...
Jag hade precis avslutat mitt första år som lärare, vi bodde i Haninge och trivdes inte riktigt. Det var långt till allt! Så vi började leta lägenhet inne i stan och jag letade även jobb i innerstan. När sommaren var slut så hade jag/vi fått tag i både ny lägehet och jobb! Det kändes riktigt härligt!

För 1 år sedan...
Förra sommaren åkte vi på vår drömresa: Medelhavskryssning! Och så bilade vi till Göteborg där älsklingen överraskade mig med att fria till mig! Det var den bästa sommaren i mitt liv!  :)

För 3 månader sedan...
Mådde jag illa hela tiden och visste inte hur jag skulle stå ut med graviditeten och nya jobbet. Det blev så mycket nytt på en gång... jag ville bara ligga i sängen och gå i dvala. Som tur är så är den perioden över...


Igår...
Åt vi jättegod italiensk mat på La Cucina och hyrde filmen Blades of Glory (som inte var så bra...).


Idag...

Ska vi nog ta en lång promenad i det fina vädret. Kanske bege oss till Kungsträdgården och köpa mjukglass  :)


Imorgon...
Ska vi nog pick-nicka med några kompisar!

Om ett år...
Är jag mammaledig och promenerar och leker med vår son varje dag. Älsklingen har förhoppningsvis fått ett jobb där han trivs bra.

Lilypie Expecting a baby Ticker
Av bambi - 9 maj 2008 17:34

Nu har barnvagnen äntligen anlänt! Budkillen fick åka tillbaka och lämna den!


Så här ser den ut, supersnygg och smidig! Jag fattar inte att den kan vara så mycket billigare än Teutonia Fun som vi tänkte köpa först och ha samma finesser som vi ville ha (1700 kr istället för 7300 kr.)!


Den är bara lite tråkig... hade gärna haft lite mer färg på vagnen...

Av bambi - 9 maj 2008 13:37

Usch, jag blir så arg på FedEx... dom ringde i onsdags och ville leverera barnvagnen som vi har beställt från England. Jag sa då att min sambo skulle vara hemma på fredag och så fick dom vår portkod.


Idag under lunchen så ringer budkillen min mobiltelefon. Jag såg det när jag kom tillbaka från lunchen, sambon ringer budkillen som säger att han redan har varit förbi oss idag så han kommer på måndag istället. Men han har inte ens provat portkoden som jag lämnade eller ringt på porttelefonen (för då hade han märkt att sambon var hemma!). Så han satt bara i sin lastbil utanför vid oss och ringde min mobil och när jag inte svarade så åkte han vidare?!?!?


Jag blev arg och ringde FedEx nyss och skällde lite... och sa att idag var enda dagen vi kunde vara hemma (inte riktigt sant... men ändå..) och att det ska väl inte gå till så att budkillen inte ens provar portkoden eller porttelefonen, när vi har sagt att vi ska vara hemma på fredag?!?!?! Dom skulle kolla upp saken och återkomma till mig... hoppas att de ordnar sig.

Älsklingen har ju suttit hemma hela dagen och väntat och missat en dag att plugga.... inte roligt om han ska behöva missa en till dag!

Av bambi - 9 maj 2008 08:14

Solen skiner ute så då passar min nya klänning bra! Och jag ser nästan inte gravid ut i den!  :)


Klänning från H&M ny!

Strumpbyxor från H&M.

Ballerinor från Indiska.

Mage, fortfarande vecka 25!


Till detta ska jag nog ha min kashmirkofta från La Redoute!


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 8 maj 2008 18:06

Köpte denna klänning idag på H&M för bara 149 kr!


Känns som om det enda jag får på mig är klänningar, allt annat ser ut som om jag har tagit på mig nåt som är 3 storlekar för smått.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se