Alla inlägg under maj 2008

JIK

Av bambi - 6 maj 2008 15:19

Fick veta igår att jag kom in på JIK:en (Juridisk Introduktions Kurs). Det är en sommarkurs på 10 veckor. Det är en väldigt populär kurs, förra sommaren så var det 639 sökanden till 60 platser. Så det känns kul att jag blev antagen.


Då har jag nåt att göra i sommar och älsklingen är glad för att jag kommer att förstå hans arbete mer.

ANNONS
Av bambi - 5 maj 2008 08:43

Jag sitter här på jobbet och fyller i en massa blanketter om semester, föräldraledighet och friskvård. För jag hade ju tänkt skicka in fakturan för vattengympan som friskvård, men så kom jag på att profylax-kursen borde väl också räknas som friskvård? Det är ju en sorts avslappning... hmm... jag ska nog försöka få igenom det i allafall....

ANNONS
Av bambi - 4 maj 2008 12:01

Vad tycker ni om denna guldnapp? Känns lite väl överdrivet...


Jag använde aldrig napp eller sög på tummen när jag var liten... så får se om vår bebis kommer att göra det. Vi fick med en gratis napp i ett babypaket så man kan ju testa med den... innan man går och köper guldnappar  ;)

Av bambi - 4 maj 2008 11:54

Nu har jag provat maggördeln hela helgen och jag tycker att det har varit ett riktigt bra stöd för magen, har även känns som om den stödjer ryggen lite. Så den kommer nog att bli väl använd under återstående 15 veckor.


Tänk att det bara är 15 veckor kvar! Läskigt! Tiden går så fort! Och på onsdag ska vi på 3d-ultraljudet, det ska bli väldigt spännande!


Jag märkte att vi är typ fullbokade i Juni, med vattengympa, profylax, föräldrakurs, barnmorskebesök, fester och besök av vänner. Jag som hade tänkt ta det lugnt innan bebisen kommer... men det ser inte ut som det! :)

Av bambi - 2 maj 2008 12:02

Idag fick jag en maggördel, stay-ups och knee highs för gravida. Dom kommer från butik21.com. Jag ska prova gördeln nu under helgen, vi ska bort och då kan det vara skönt med lite stöd för magen. Gördeln verkar verkligen superbra, den är utan sömmar för att det ska vara bekvämt och så lyfter den magen.

Av bambi - 2 maj 2008 11:13

Köpte denna söta babyfilt på Tradera (den är helt ny), blev bara 54 kronor med frakt! Jättesöt!  :)

Av bambi - 2 maj 2008 08:49

Jag sitter här vid datorn och spelar lite poker och lyssnar på Sixpence Non The Richers låt Kiss Me. Jag sjunger med och börjar tänka på hur jag sjunger för bebisen och så tänker jag på hur fin låten är och hur gärna jag skulle vilja ha den på vårt bröllop.... och så kommer tårarna förstås... hmm... hormoner?

Av bambi - 1 maj 2008 17:13

Tyckte att det var dags att uppdatera iPoden.. laddade hem dessa idag:


  • Duffy - Mercy
  • Madonna - 4 minutes
  • Adam Tensta - My Cool
  • Amy Winehouse - Rehab
  • Amy Winehouse - Tears dry on their own

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se