Direktlänk till inlägg 2 juni 2008

Räcker inte 40 miljoner???

Av bambi - 2 juni 2008 12:38

Såg ni på Uppdrag Granskning som handlade om Stieg Larssons miljoner. Jag tänker på det än. Hans sambo sen 30 år fick ingenting, medans hans bror och hans pappa som han knappt hade kontakt med ärvde hans 80 miljoner. Är inte det så fel det bara kan bli???


Hon som har delat livet med Stieg Larsson och varit med honom när han har skrivit sina bästsäljare... hon får inget! Medans några som är släkt med honom och pratar med honom en gång om året får 80 miljoner helt gratis? Nu är ju lagen sån att hon inte fick ärva något eftersom dom inte var gifta, men lite vanlig hyfs kan väl hans bror och pappa ha och dela pengarna med henne ändå? Räcker det inte med 40 miljoner???


Jag kan inte sluta tänka på dessa hemska, giriga människor.... trodde inte att det fanns så hjärtlöst folk....

 
ANNONS
 
Liljeholmsbron

Liljeholmsbron

2 juni 2008 13:13

Ja mycke vill ha mer :D

http://blogg.expressen.se/liljeholmsbron

 
Ingen bild

Joakim Larsson

2 juni 2008 22:11

Hej Bambi, vi har hela tiden sagt att vi vill att Eva ska ha en ekomonisk trygghet från Stiegs böcker och jag hoppas att så kommer det att bli. Eva har sagt att hon vill processa mot oss för att se om förvaltningen sköts i Stiegs anda eller någon liknande flummigt skäl. Om vi då ger henne pengar får vi bara bekosta en process mot oss själva. Vi vill också samarbeta med henne om förvaltningen. Eva vill dessutom inte ha pengar i gåva av oss vad jag förstår, kanske för att kunna fortsätta att anklaga oss för olika saker. Och nu har det visat sej att Eva har dolt ett testamente för att det gick till fel mottagare. Finns det nyare testamenten som hon gömmer vilket vi misstänker?
Uppdrag Gransknings enda syfte med programmet var att visa upp oss som hemska och giriga, licensfinansierat skvaller.
Och neh, jag kommer inte att ha fått 40 miljoner när allt är över. Inte på långa vägar.
Hälsningar

 
bambi

bambi

3 juni 2008 08:21

Jag tror inte att du har förstått... jag tycker att inte ni förtjänar ett endast öre av era pengar, så det minsta ni kunde göra var att dela med er om det nu var 80 miljoner.

http://bambi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

SisS

3 juni 2008 08:35

En normal person skulle inte behålla mycket, om något. En girig person skulle behålla hälften, dom behöll allt...

 
Ingen bild

ann

3 juni 2008 18:56

lustigt att hr larsson har tid att granska gratisbloggar... men det kanske man har tid ned när man har x miljoner på banken.

 
Malla

Malla

5 juni 2008 18:22

Men hallå Joakim!

Hur har du mage? Hur kan du tillåta dig själv att försvara ditt/din fars genomruttna betende. Det ni 2 håller på med är kanske lagligt rätt. Men det finns ingen heder, moral eller etik överhuvudtaget.

Polisanmäl om det förekommer oegentligheter, från Evas sida. Sitt inte på nätet och snacka skit om henne.

Eva ska inte behöva fråga er om pengar. Självklart ska hon ha pengarna. Och du är rädd för att hon ska använda pengarna i en rättsprocess mot dig och din far... Löjligt! Ge henne pengar och låt henne använda dem till vad hon vill. Har du/din far inget att dölja. Så har ni heller inget att frukta!

Fy så vidriga ni är!

Malla

http://desperatenotwives.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se