Direktlänk till inlägg 12 juni 2008

Juridisk pappa

Av bambi - 12 juni 2008 10:20
Lilypie Expecting a baby Ticker

Idag så blir älsklingen juridisk sett pappa till bebisen, vi ska nämligen till Stadsdelsförvaltningen och skriva på faderskapsbekräftelse! Jag frågade honom om han inte var nervös för att skriva på papprena innan han ens har sett bebisen... för tänk om det kommer ut en liten pojk som inte alls är lik honom, kanske till och med annan hudfärg? ;)


Jag läste tidigare i tidningen Fokus att det är ca ett barn på 30 (en i varje klass) som inte har den pappa dom tror att dom har. Läskigt många alltså!


Jag är i allafall 100% säker på att älsklingen är pappan till mitt barn. Annars skulle jag nog aldrig ha behållt barnet, tänk att leva hela livet med en sån lögn? Och inte veta helt säkert vem som är pappa till ens barn? Om jag var det minsta osäker så skulle jag nog ha sagt att jag inte var redo för barn och gjort abort... För, för mig är det viktigt att mitt barn har en närvarande pappa och så skulle jag aldrig kunna leva med mig själv om jag tvivlade på vem pappan var....


Idag så ska vi även till barnmorskan, så det är två möten inbokade idag. Förra gången så låg jag mitt på kurvan av hur stor magen ska vara, hon mäter ju magen och ser så att den växer som den ska... jag som känner mig så stor och tjock... trodde att jag skulle ligga lite ovanför!

 
ANNONS
 
Carro

Carro

12 juni 2008 13:52

Hej! Vet inte riktigt hur jag hittade hit :p (tror det var från fl)
Men jag tänkte bara fråga, om man skriver på faderskapstestet innan barnet är fött, skriver man på papprena för genensam vårdnad då oxå? Det gör man ju iaf om man väntar tills bebisen är född. är lite nyfiken på det bara :)

http://dezember.blogg.se

 
bambi

bambi

12 juni 2008 16:31

Jo, vi skrev på papprena för gemensam vårdnad nu också!

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se