Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

9 x triss

Av bambi - 26 juni 2008 16:29

Vann ju 75 kr. på triss tidigare idag så jag löste in det och tog 3 nya trisslotter. Sen på vägen hem så stannade jag till vid 7eleven och köpte en brownie och 3 trisslotter till (eftersom jag har haft sån tur idag).


Sen kom jag på att "ajdå jag måste flytta på bilen idag" (för dom sopar gatan ikväll), och så här dags efter jobbet brukar det vara svårt att hitta parkering. Men jag hittade en perfekt parkeringsplats direkt! Så jag tänkte "wow, ännu mer tur!" så jag gick in i kiosken här nere och köpte 3 trisslotter till!


Totalt 9 trisslotter från 3 ställen... gissa hur mycket jag vann på dessa? En endaste av dessa nio gav vinst och bara på ynka 50 kronor. Men skoj var det i allafall  :)   Har aldrig köpt så många trisslotter på en och samma dag i hela mitt liv... köper väldigt sällan trisslotter överhuvudtaget... men det är skoj ibland! Man kan ju alltid drömma om miljonvinster  :)

 
ANNONS
 
jenny

jenny

26 juni 2008 16:37

ojj, Drömma får man alltid! =)

http://jenniz.blogg.se

 
steffanie (webbredaktör på hennes)

steffanie (webbredaktör på hennes)

26 juni 2008 19:54

Du får passa på att delta i våra tävlingar nu när du har sånt flyt! www.tidningenhennes.se/tavla :-)

http://www.tidningenhennes.se/hs/BlogEntryPage.asp

 
penzel´n

penzel´n

28 juni 2008 07:37

ja, tänk om man fick vinna nått.

http://www.penzel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se