Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

Nedräkning och hur bebisen ser ut nu

Av bambi - 27 juni 2008 11:04

 
ANNONS
 
Noretstar

Noretstar

27 juni 2008 12:22

Hej!
Det var kul att hitta din blogg. Grattis till din graviditet. Jag väntar oxå barn (beräknad till IDAG faktiskt!) så det är väldigt kul att läsa bloggar av de som är gravida :)

http://noretstar.blogg.se

 
Linda

Linda

27 juni 2008 13:00

Hej:)

Förstår att alla dina tankar är ägnade åt graviditeten och förlossningen och att bli mamma. Spännande. Min sambos syster födde sitt första barn för tre månader sedan (en liten Julia). Julia kom till världen tre veckor för tidigt med en vikt på 3 kg. Förlossningen tog bara 4 timmar!!! Men då hade hon haft svaga värkar ett bra tag innan på dagen. Kan ju varar skönt att föda lite tidigare så bebisen blir hur stor som helst. När hon hade sitt beräknade datum var Julia redan född och vägde 4 kg mot de 3 kg hon vägde vid själva födseln.

Kram
L

http://fd bakspegeln

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se