Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

Busstrejk = jag kommer att bli fast här hemma!

Av bambi - 27 juni 2008 21:50

Det är mycket snack nu om att det kommer att bli busstrejk här i stockholm från och med tisdag nästa vecka. Jag som brukar bara kliva utanför dörren och på bussen. Det har varit väldigt bekvämt, speciellt som höggravid.


Idag så fick jag känningar av foglossning, mest på höger sida, det känns som håll som varar i 3 timmar. Sen efter ett par timmar så började det stråla ut i ryggen... så jag har varit sängliggandes mestadels hela dagen.


Därför oroar busstrejken mig lite... jag känner att jag kommer att vara fast här hemma och inte kunna ta mig någonstans. Visst, man kan väl ta bilen, men hur bra är det med alla vägarbeten i city och höga bensinpriser och trängselskatt?


Jag känner inte heller någon sympati för dessa busschafförer som vill strejka, inte alls som när sjuksköterskorna strejkade. Mestadels för att jag har ingen aning om varför dom ska strejka... jag ser på nyheterna och läser nyheterna på nätet varje dag men har ändå inte hört något om varför denna strejk. Är det bara jag som har missat det?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

27 juni 2008 22:43

Låter inte alls som foglossning. Foglossning sitter antingen precis under venusberget eller på var sida om ryggraden vid rumpan och känns som träningsvärk eller benhinneinflammation (inte riktigt kanske men åt det hållet).
Tycker att du ska kolla upp så du inte har fått UVI ändå med tanke på att du hade ont i urinblåsan för nån dar sen.
Allternativt så har du kanske fått ischias om det sitter typ mitt i skinkan.
Men jag tycker att du ska kolla upp så du inte har fått uvi!

 
Elin

Elin

27 juni 2008 23:13

näe, du är inte ensam, jag har också missat det. verkligen länge sen man sett den filmen, var den bra? :)

http://metrobloggen.se/elliin

 
bambi

bambi

28 juni 2008 11:47

Stina: smärtan kom efter att jag gick lite.. så jag är osäker på vad det är? Men jag ska till barnmorskan denna vecka, så jag tänkte prata med henne då om det! Hon tar ju ibland urinprov.. så hon kan nog kolla upp om det är uvi!

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se