Alla inlägg under juni 2008

Av bambi - 26 juni 2008 13:35

Idag har jag haft en massa tur när det gäller spel. Först vann jag 75 kr. på trisslotter sen när jag spelade lite poker med 3 kollegor så vann jag båda turneringarna (totalt 120 kr). Roligt med lite tur  :)

ANNONS
Av bambi - 26 juni 2008 09:38

Vi hyrde filmen Sharkwater igår. Den var riktigt bra, man blev verkligen berörd. Man fick sig en tankeställare... att vi bara bryr oss om söta djur som pandor och sälar medans 90% av hajbeståndet har försvunnit!


Men det har nog mycket med att hajen har blivit utmålad till ett monster som vi inte bryr oss... (som dom säger i filmen). Även fast läskautomater dödar fler människor per år än hajar!


Jag kommer då aldrig äta hajfenssoppa efter att ha sett denna film...

ANNONS
Av bambi - 25 juni 2008 16:31

Det börjar bli svårare och svårare att klä sig i vettiga kläder... inget passar längre  :(Linne från asos

Mammalinne (under) från H&M

Kashmir kofta från La Redoute

Mammashorts från H&M   nya!

Blåmetallic ballerinor från H&M

Mage i vecka 32 (syns kanske inte så mycket på denna bild..)


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 25 juni 2008 16:27

Tog en fika med en kompis idag. Hon har en dotter som kommer vara precis ett halvår äldre än Zack (vår bebis), så hon är 4 månader nu och världens sötaste! Jag unnade mig en stor bit chokladtårta, den var riktigt mumsig.


Kompisen tyckte att det var bra att jag har gått upp 18 kg... för hon gick upp 25 kg! Så hon tyckte att jag gott kan gå upp 7 kg till... men jag tycker nog att det räcker nu!

Av bambi - 24 juni 2008 22:30

Jag tog på mig mina mammajeans idag och har haft på mig dom hela dagen. Dom sitter ganska tajt under magen och jag ahr suttit väldigt mycket under dagen så nu när vi åkte hem efter föräldrarutbildningen så gjorde det jävligt ont i kissblåsan när jag skulle gå! Jag kan nog inte ha jeansen på mig nå mer, i allafall inte så långa stunder.


Föräldrarutbildningen var riktigt bra, vi fick veta en hel del om vad som fysiskt händer i kroppen när man föder. Vi fick även boken Att föda av Gudrun Abascal. Det är två gånger kvar av föräldrarutbildningen, nästa gång ska vi prata om smärta och smärtlindring.

Av bambi - 23 juni 2008 15:34

På midsommarfesten så var det en kille som sa en tänkvärd sak... han sa att han var avundsjuk på tjejer som får vara gravida. Detta har älsklingen också sagt, han vill kunna känna bebisen röra på sig och skapa ett band redan innan bebisen är född. Men denna kille menade att han var avundsjuk för att man värdesätter något man får kämpa för mycket mer än något man bara får. Så han önskade att killar också fick kämpa lika mycket för sitt barn som mamman får göra... fin tanke...

Av bambi - 23 juni 2008 14:37

Jag är en sån sucker för gratisprylar... så fort jag ser en tidning där man får nåt häftigt (gratis läppglans, etc) så blir jag sugen på att köpa tidningen. Jag har dock lärt mig att låta bli i 80% av fallen... men när jag såg att man fick boken Gravidchock med senaste Hennes så blev frestelsen för stor... Så nu har jag ännu en bok att läsa!


Ikväll är det profylax, vi ska gå igenom massage och partnerns roll... och imorgon är det föräldrarkurs på BB!

Av bambi - 23 juni 2008 14:06

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se