Alla inlägg under juni 2008

Av bambi - 22 juni 2008 10:35

Förra året runt midsommar så var vi ju på medelhavskryssning... jag längtar tillbaka! Det var verkligen härligt! Den bästa resan jag har varit på!


Idag skiner solen så vi ska nog ta en promenad. Det kan vara bra att försöka hålla igång lite även fast jag känner mig just nu som en stor klump! Jag vägde mig imorse, +18 kg!


Bebisen hade hicka imorse, så hela magen hoppade  :)

ANNONS
Av bambi - 21 juni 2008 13:08

Igår var vi i en sommarstuga i Västanhed (ligger utanför Kolsva) och firade Midsommar (bilder kommer senare). Sen på vägen hem så stannade vi till vid min syster som bor i Kolsva, det var trevligt att träffa henne. Jag har nog inte träffat henne på 2-3 år. Vi är egentligen halvsystrar och hon är 18 år äldre än mig, så vi har inte växt upp tillsammans.


Idag så blir det att ta det lugnt, vi ska snart äta pannkakor och ikväll blir det nachos! Och imorgon är det exakt 2 månader kvar till beräknad förlossning, va tiden går fort!!!

ANNONS
Av bambi - 19 juni 2008 16:26

Vi var och shoppade lite idag. Jag köpte bland annat denna Rules by Mary klänning för halva priset på MQ. Jag tyckte att det var så fint fall på klänningen! Blir kanske att ha den på sig imorgon på Midsommarafton  :)

Av bambi - 18 juni 2008 21:49

Snart bara 60 dagar kvar....


Bebisen rör ju sig en massa varje dag, idag har han bökat väldigt mycket "nedåt"... känns nästan som om han är på väg ut!

Lilypie Expecting a baby Ticker
Av bambi - 18 juni 2008 18:29

Jag la ut en annons på BjörnsBytare.se för två veckor sen... för jag tänkte att det kanske skulle vara skönt att flytta till nåt större. Vi har en stor 2,5:a nu och kan nog bo kvar ett tag, men det skulle vara skönt att ha större så att bebisen kan få ett eget rum.


Och idag så var ett par och tittade på vår lägenhet och gillade den, så vi har kanske ett byte på gång. Det blir då kanske en 4,5:a här på Söder, men vi har inte kollat på den än. Så får se vad som händer!  :)

Av bambi - 17 juni 2008 17:53

*puh* Bilen klarade ombesiktningen, på tredje försöket!

Först så sa besiktningsmannen att miljövärdena fortfarande var åt helvete. Så då körde han ett varv med bilen och kollade igen... fortfarande inte bra. Då sa jag att jag hade bytt katalysator och olja och oljefilter på bilen och visade honom kvittot från verkstaden. Så då försökte han en tredje gång och då var värdena bättre..? Han sa att det kanske var glapp nånstans. Huvudsaken är att den gick igenom besiktningen. Men det var en snäll besiktningsman som provade tre gånger  :)

Av bambi - 17 juni 2008 14:55

Jag ringer Försäkringskassan för att det har blivit lite strul med min föräldrarpenning i och med att jag bytte jobb i januari.... jag hamnade i kö... på plats 237. Beräknad väntetid 28 minuter.... jippee....

Av bambi - 17 juni 2008 10:10

Idag ska bilen ombesiktigas! Håll tummarna för att den går igenom denna gång!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se