Alla inlägg under juni 2008

ANNONS
Av bambi - 9 juni 2008 17:18

Idag var det första gången som någon frågade om jag ville ha deras sittplats! Detta har jag väntat på i 30 veckor.. eller ja... det har väl verkligen synts att jag är gravid dom senaste 10-12 veckorna...

ANNONS
Av bambi - 9 juni 2008 12:03

Ska hämta bilen idag efter jobbet... slutnotan blev 4850 kronor för byte av katalysator och olja (med arbete och felsäkning). Tycker att det är ett ganska okej pris... var beredd på att det kunde bli dubbelt så dyrt!

Av bambi - 8 juni 2008 19:59

Idag har jag varit på vattengympa, det var skönt! Annars så har jag bara tagit det lugnt, det är ju så varmt!


Nu när alla elever har slutat så innebär det ganska lugna dagar på jobbet, bara möten och eget arbete. På onsdag har jag även introduktionsföreläsning på JIK:en (Juridisk Introduktions Kurs) och på torsdag ska vi till barnmorskan och stadsdelsförvaltningen för faderskapsbekräftelse.


Och så måste jag egentligen bara jobba två veckor till, sen får jag ta ut mammaledighet! Men får se... ska väl försöka jobba mer än så... vill ju spara på mammaledigheten! Men det börjar bli lite tungt nu!

Av bambi - 7 juni 2008 19:09

Idag var vi i Kungsträdgården eftersom det var Smaka på Stockholm. Väldigt trevligt evenemang där restauranger presenterar olika smårätter, vissa från 25 kronor. Häftigast var att prova friterad glass, det har jag aldrig provat förut. Men det var verkligen glasskulor med frityrsmet runtom som hade friterats. Det var kokos i frityrsmeten så det var riktigt mumsigt!


Vi var på Smaka på Stockholm förra året också, alltid lika trevligt!  :)

Av bambi - 7 juni 2008 12:19

Igår så hade vi även planer på att besöka slottet som hade öppet igår och sen på kvällen vara med på pick-nick och brännboll på Djurgården, men jag blev väldigt trött efter nationaldagslunchen så vi ställde in dom andra aktiviteterna. Det är synd, men det börjar bli väldigt tungt nu! Vi får nog försöka inställa oss på att ha max en aktivitet om dagen framöver!


Jag går in i 30:e veckan idag, vilket innebär bara 10 veckor kvar! Läskigt! Idag ska vi luncha i Kungsträdgården efter som det är Smaka på Stockholm denna helg. Det innebär att man får äta smakportioner från en massa restauranger för bara 25 kronor, mycket trevligt!  :)

Lilypie Expecting a baby Ticker
Av bambi - 7 juni 2008 12:02

Igår var vi inbjudna till Kalle och Kristina. Vi satt på deras innegård och hade jättetrevligt. Dom bjöd på köttbullar, prinskorv, sill och en jättegod rabarberpaj till efterrätt!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se