Alla inlägg under juni 2008

ANNONS
Av bambi - 6 juni 2008 09:26

Det har blivit en liten diskussion på bloggen angående Stieg Larssons miljoner. Jag blev extremt förvånad när Stiegs bror Joakim Larsson skrev en kommentar på bloggen... förstår inte hur han hittade hit? Men kul!

ANNONS
Av bambi - 6 juni 2008 09:14

Igår var det personalfest på Sjöpaviljongen vid Tranebergsstrand. Jag hade inte varit där tidigare, det var väldigt trevligt!


Jobbet bjöd på tre-rätters, så det blev:

Förrätt: Getostterrin med grillade marinerade grönsaker

Varmrätt: Grillad biff med smörstekt portabellosvamp, schalottenlök, rödvinssås och klyftpotatis

Efterrätt: Yoghurtglass med blåbärskompott och havreströssel


Jag är extremt kinkig med maten, och äter inga konstiga grönsaker. Konstiga grönsaker = aubergine, squash, tomater, sparris, etc. Och till förrätten var det förstås grillad squash eller nåt liknande... och sen mitt i det hela så kom jag på "får jag verkligen äta getost som gravid?" (jag hade frågat om den var pastöriserad och det var den, men jag tror ändå att man inte får äta just getost). Så jag åt inte så mycket utav förrätten...


Varmrätten var god, äter dock inte svamp... men annars var det gott!


Efterrätten var förstås godast av allt! Lite syrlig men söt, helt perfekt!

Av bambi - 5 juni 2008 12:42

Köpte min första gravid-tidning idag. Jag fick en hel hög av en kompis som fick barn i februari, men jag blev sugen på att köpa en ny idag. Det finns ju 5-6 stycken olika tidningar enbart om graviditet och att vänta barn, helt otroligt!


Alexandra Pascalidou är ju så snygg i sin mage på framsidan!

Av bambi - 5 juni 2008 12:39

Blommig klänning från asos som jag har knutit ett rosa band under bysten på (annars så såg den bara ut som en ballong på mig). Svart kofta (gammal) och svarta ballerinor från Indiska! Magen är fortfarande i vecka 29 (på lördag vecka 30!).


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 5 juni 2008 10:48

Nelly säljer just nu en supersmart klänning från American Apparel som går att variera på 15 olika sätt! Själv skulle jag vilja ha flera stycken i olika färger, kostar bara 289 kronor också!  :)

Av bambi - 4 juni 2008 20:23

Aftonbladet har just nu ett klipp om en 15-årig kille som blev ertappad med att röka gräs. Hans pappa kom på en annorlunda bestraffning, han fick stå med ett plakat vid en livigt traffikerad väg.


Det är kanske en bra bestraffning som kommer att göra att han inte gör om det. Men jag som engelsklärare tycker att det är mest sorgligt att dom som bor i ett engelsktalande land inte kan skillnaden mellan to och too!

Av bambi - 4 juni 2008 19:58

SVT1 - 21.00 Guds vänner i USA
21.00-22.00 Amerikansk dokumentär från 2007. Filmaren Alexandra Pelosi åker runt i USA och träffar olika ledare och pastorer inom den kristna högern. Pastor Ted Haggard som är ledare för 30 miljoner medlemmar i den evangelikala kyrkan är en av dem. Han har i sin kyrka strängt fördömt homosexualitet som en synd. Vi får också vara med i söndagsskolan där barnen lärt sig att säga att de inte tror på utvecklingsläran, utan skapelseberättelsen. Jerry Falwell, ledare för Moral Majority, säger att Hillary Clinton måste inse i sin kampanj att hon aldrig kommer att vinna om hon inte har den kristna högern på sin sida. Efter att filmen spelats in, har Ted Haggard fått avgå pga att han köpt sex och droger från en manlig prostituerad. Även i TV1 5/6


Helt sjukt - Pastor Ted Haggard som är ledare för 30 miljoner medlemmar i den evangelikala kyrkan är en av dem. Han har i sin kyrka strängt fördömt homosexualitet som en synd.  Efter att filmen spelats in, har Ted Haggard fått avgå pga att han köpt sex och droger från en manlig prostituerad.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se