Alla inlägg under juni 2008

Av bambi - 4 juni 2008 19:47

Jag och älsklingen var ute och åt middag på restaurangen Matkultur ikväll. Det var vårt första besök, men kommer definitivt inte vara vårt sista! Det var otroligt gott!


Till förrätt åt jag en Hallongazpacho med hembakat bröd med färskost till, otroligt god och smakrik gazpacho! Rekommenderas starkt!


Till varmrätt tog jag Pepparbiff med jordgubbssallad, också otroligt gott! Starkt med all peppar, men jordgubbssalladen var en mild kontrast.

ANNONS
Av bambi - 4 juni 2008 19:35

Dom ringde från verkstaden idag och gav mig ett pris på vad det skulle kosta att fixa bilen. 4000 kronor allt som allt, med ny katalysator och arbete. Han sa att dom behövde svetsa dit den eftersom dom köpte en universal katalysator istället för en som är anpassad för vår bil (en sån skulle tydligen kosta över 5000 kr.), så 4000 kronor för katalysatorn och arbetet kändes inte så farligt? Eller vad tror ni?


Jag är alltid orolig att jag ska bli lurad av hantverkare.. för jag har noll koll... men när jag kollade upp vad en katalysator kostade på nätet igår så låg det ju mellan 1000-3000, så då känns ju 4000 kr med arbete (och felsökning) inte så farligt?

ANNONS
Av bambi - 4 juni 2008 19:28

Vi fick vår nya kamera igår! *jippee* Så nu har vi lekt lite och provat lite olika inställningar. T.ex finns det en inställning för passfoton:

 


Och så blev lite andra testfoton:


Vi är väldigt nöjda och glada med den, det känns som det blir bra bildkvalitet speciellt när man filmade med den:

Av bambi - 3 juni 2008 15:59

Weee... skatteåterbäringen har kommit idag! Alltid roligt med en extra slant... men allt kommer nog gå till bilen!

Av bambi - 3 juni 2008 15:51

.. det var tydligen fel på vår katalysator. Han hade ingen prisuppgift ännu, för han skulle leta rätt på en universal katalysator som passade. Jag kollade lite på biltema och mekanomen och dom kostar mellan 1000-3000 kr. Så får se vad notan slutar på...

Av bambi - 3 juni 2008 15:36

Inhandlade en tvål och en whip body lotion i doften Brazil Nut från Body Shop idag. Älskar den doften! Har sen tidigare body scrub i samma serie, love it!


Tidigare "på badrumshyllan" finns här.

Av bambi - 3 juni 2008 14:07

Jag har ju tidigare beställt kläder från Abercrombie & Fitchs hemsida, älskar deras kläder. Enkla, bekväma, snygga och bra kvalité! Dollarn är ju fortfarande extremt låg, så man kanske borde passa på och beställa lite kläder? Speciellt shortsen tyckte jag var skitsnygga (tyvärr kommer jag nog inte i dom just nu!).

Av bambi - 3 juni 2008 10:31

Nu får magen inte bli så mycket större!

Har tagit på mig ett svart mammalinne under en enkel klänning från La Redoute (som jag använde mycket när vi var på Teneriffa). På fötterna har jag på mig mina favorit ballerinor från Indiska (inhandlades förra året). Och nu är magen i vecka 29.


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se