Alla inlägg under juni 2008

Av bambi - 3 juni 2008 09:22

Lämnade in bilen imorse till verkstan, så nu väntar jag bara på att dom ska ringa med det hemska beskedet om hur mycket det kommer att kosta att fixa den...


Gick upp tidigt som fan... 05.30 men är ändå ganska pigg...

ANNONS
Av bambi - 2 juni 2008 16:13

14,90 hg... tyckte det lät billigt... hmm... gott var det i allafall  :)

ANNONS
Av bambi - 2 juni 2008 14:27

Jag är storfavorit av både Chokladfabriken (som jag bor på 5-minuters promenadavstånd ifrån, vilket en kompis tycker borde höja värdet på vår lägenhet) och Muffinsfabriken. Men nu har jag upptäckt att det finns en Glassfabrik på Kungsholmen! Ah!! Detta måste besökas!


Ibland är det bra att bo i storstan... :)

Av bambi - 2 juni 2008 12:38

Såg ni på Uppdrag Granskning som handlade om Stieg Larssons miljoner. Jag tänker på det än. Hans sambo sen 30 år fick ingenting, medans hans bror och hans pappa som han knappt hade kontakt med ärvde hans 80 miljoner. Är inte det så fel det bara kan bli???


Hon som har delat livet med Stieg Larsson och varit med honom när han har skrivit sina bästsäljare... hon får inget! Medans några som är släkt med honom och pratar med honom en gång om året får 80 miljoner helt gratis? Nu är ju lagen sån att hon inte fick ärva något eftersom dom inte var gifta, men lite vanlig hyfs kan väl hans bror och pappa ha och dela pengarna med henne ändå? Räcker det inte med 40 miljoner???


Jag kan inte sluta tänka på dessa hemska, giriga människor.... trodde inte att det fanns så hjärtlöst folk....

Av bambi - 2 juni 2008 12:25

Jag blir så trött på alla som frågar mig om min kille ska vara hemma nåt med barnet... det är ingen som frågar mig om jag ska vara hemma?? Jag svarar i allafall att han ska ta sin halva, vi ser det som en självklarhet  (jag brukar säga detta ganska surt också). Men detta med att det är vissa pappor som bara tar ut några månader eller ett par veckor av sin föräldrarledighet, det förstår jag inte. Även om man förlorar en hel del pengar på det så är det många länder där man inte alls får mycket betald ledighet överhuvudtaget, t.ex i USA får dom två betalda månader. Hur gör dessa föräldrar?


Jag tycker att det handlar om att prioritera, vad är viktigast pengar eller att lära känna sina egna barn och vara delaktig i deras uppfostran? När man ligger på dödsbädden, vad tror ni att man ångrar mest... att man inte jobbade mer eller att man inte var med sina barn mer?

Av bambi - 2 juni 2008 10:17

En sak som jag verkligen har märkt nu när jag är gravid är hur olika kläder kan framhäva eller dölja magen! Detta är ju bra till senare också, när man inte är gravid men vill se smalare ut.


Det jag har märkt är: att svart helt klart är slimmande (men det visste jag innan). Längre linnen och toppar döljer magen bättre framifrån (detta gäller även klänningar). Skärning under bysten eller knytband under bysten framhäver magen mycket.

Av bambi - 2 juni 2008 10:05

Det är så skönt att det snart är sommarlov. På torsdag är det skolavslutning och studenten för alla elever på skolan! Idag är det studiedag där vi lärare håller på med skolutveckling (hur vi ska förbättre skolan till nästa läsår), imorgon så är det bokåterlämning och lite mentorstid med eleverna och sen på onsdag ska eleverna ha lite andra aktiviteter. Så det är en ganska lugn sista vecka  :)

Av bambi - 2 juni 2008 09:53

Min mamma ringde igår och berättade att hon och hennes kille ska förlova sig på midsommarafton. Dom har varit tillsammans ett par år nu, så det är ju trevligt. Men jag kan inte låta bli att minnas vad hon sa efter hennes senaste skilsmässa (hon har varit gift 3 gånger), nämligen att hon aldrig mer skulle gifta sig... hon skulle inte ens bo ihop med en man igen... men nu gör hon det. Men jag förstår att man säger sånt när man är arg och besviken. Hoppas bara att det går bättre denna gång...


Imorgon ska jag upp supertidigt eftersom jag ska lämna in bilen till en verkstad. Jag fick tiden 07.00 av dom... vad är det för en tid? Det betyder att jag måste upp 05.30 eller nåt... blää... jag som var dödstrött när jag gick upp 06.15 imorse. Kan man inte bestämma att ingen ska börja jobba innan klockan 9 (om man inte absolut måste, som inom vården)?

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se