Direktlänk till inlägg 7 juli 2008

Bebisens första kläder

Av bambi - 7 juli 2008 21:46

Idag har jag valt ut lite saker som vi ska ha med oss till BB. Det börjar ju bli dags att packa BB-väskan! Även fast det är 46 dagar kvar så kan han få för sig att komma ut tidigare (eller senare....).


Jag har i allafall valt ut lite kläder till lillpojken som han ska få ha på sig sina första dagar i livet. Det måste ju tvättas innan för att få bort alla kemikaler som kläderna är behandlade med, så därför är det bra att hinna med det innan. Man kanske inte vill sätta igång och tvätta när värkarna sätter igång?


Det jag har valt ut är två filtar som vi kan vira in honom i, två bodysar, en pyjamas, ett par byxor, ett par strumpor och en mössa. Vet inte om det behövs så mycket mer? Man är ju på BB i 2 dygn, så han kan ju hinna spy ner sig (hmm.. eller nåt annat...), så lite ombyte kan vara bra.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

7 juli 2008 22:12

Jag packade ner rätt mycket kläder, och det var det värt. Min bebis var en kräkis redan från början. Han kräktes upp lite av råmjölken som han fick i början, så han hade väldigt lätt för att kräkas. Dessutom så kan det första bajsen (beck) komma i flera omgångar, och det har en förmåga att kunna läcka. Så ta med ett till set för säkerhetsskull.. det är bara mitt lilla tips till dig.

http://chagak.blogg.se

 
bambi

bambi

7 juli 2008 22:15

Linda: tack för tipset! :)

http://bambi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Nybliven mamma

8 juli 2008 00:04

Min bebis vägde 3200 gram och var 50 cm lång. Trots det var storlek 50 alldeles för stort, så de första tre veckorna hade hon storlek 44. Knäppning på axlarna är bättre än utan, för de sitter mycket finare (har annars en tendens att bli en aning urringat).

 
Anna

Anna

8 juli 2008 00:19

Vilken rolig blogg, mycket intressant att läsa. kram från Anna

http://www.annapanna85.blogg.se

 
Ingen bild

frk svår

8 juli 2008 06:38

snälla. det heter inte "även fast". använd "även om" eller "trots att" istället.

 
SoFi

SoFi

8 juli 2008 07:53

Hej!
Ett tips är att försöka hitta bodys du slipper dra över det lilla huvudet. Sådana som är knäppta omlott istället.
Lycka till med den lilla!! :)
Kramar

http://hemmahossofi.blogspot.com

 
sara

sara

8 juli 2008 10:34

Ja tänkte också säga ha omlott bodys. hade med sådan man skulle dra över huvudet, men det vågade jag inte göra på tjejen för hon var så liten.. så gubben fick hem och hämta omlottbodys. Och första dygnen kräks dom gärna upp lite fostervatten.
Vet inte vart du skall föda, men i Göteborg har dom inte amninsnapp. Även om du inte vill amma, så är det ett tips att ha med sig. För den kan bli guldvärd. även lambi toa papper ;-)

http://zasata.blogg.se

 
Madelaine

Madelaine

9 juli 2008 19:32

Gud vilka söta bebbe plagg! Jag längtar tills vi köper bebbekläder..;)

http://madelainef.blogg.se

 
Sofia

Sofia

19 juli 2010 15:57

Hejsan! Vilka fina klder. Vi hade också tänkt köpa en sån body med älskling som text. Men var köpte du den den blå filten. Jätte söt, är det i någon affär eller finns den på internet? Vi vet vad det är vi få så om filten fins i några andra färger? Tack på förhand Mvh Sofia fianon@hotmail.com

http://sofiawallins.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se