Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Bokklubbar för barn

Av bambi - 13 juli 2008 12:20

Jag håller på och kollar upp lite olika bokklubbar för dom minsta. Jag vill gärna att sonen ska läsa mycket, så jag har kikat lite på utbudet:


 • Nalle Puhs Babybokklubb (är vi redan medlemmar i)
 • Barnens bokklubb (verkar bra, men man kan inte bli medlem förrän barnet är fött)
 • Go' boken (har hört från vissa att dom inte är så nöjda...)
 • Lilla Svalen (men har hört flera som är missnöjda med denna också)
 • En bok för alla
 • Kråkes Bokklubb
 • Sagofabriken (Här kan man beställa personliga barnböcker med barnets namn, ålder, hemstad, etc. Så att barnet har en roll i boken!)
 • Favoritboken (Här väljer man också namn på alla som ska vara med i sagan.)
 • Sagoborgen (Här kan man beställa personliga sagoböcker, men även personliga nallar, handdukar, registreringsskyltar, mm)
 
ANNONS
 
Ingen bild

sophie

13 juli 2008 13:15

Jag har bara erfarenhet från 3 av dessa:
*Barnens bokklubb är jättebra, många fina böcker.
*Go'boken, leksaker varje gång och kartongböcker med små luckor som åtminstone mina barn älskade att riva sönder :(
*Kråkes bokklubb är den bästa vi varit med i faktiskt, mina söner fullkomligt älskar de böckerna. Lämpar sig mer till äldre barn då huvudpersonen i dem är i 6-7 års åldern.

 
Sofi

Sofi

14 juli 2008 08:45

Hej, jag är med i Go'boken och jag tycker att det är ganska bra saker som kommer därifrån. Alltid roliga böcker med fina bilder och flikar, och så lite leksaker som passar åldern också. Tycker man fick paket lite för ofta i början men sen upptäckte jag att man kan ställa in hur ofta man vill ha paket och ändrade till varannan månad istället och nu är jag jättenöjd. Och lille Elis också :)

http://sofin.wordpress.com

 
erika

erika

14 juli 2008 21:56

Hej! Go´boken är väl lite kul i början, men väldigt mycket onödigt till högt pris. Kråkes bokklubb är super, började läsa dem för min tjej när hon var 3-4 år och hon lärde sig massor,bl.a höger och vänster och hur man ska göra i trafiken. Nalle Puhs babyklubb gick jag med i nu med tredje barnet och det är jättesöta böcker. Annars är Barnens Bokklubb jättebra också.

http://trolltrean.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se