Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

Låt den rätte komma in

Av bambi - 20 juli 2008 20:50

Jag skulle aldrig ha läst en bok om vampyrer om det inte vore för att tre olika vänner vid tre olika tillfällen rekommenderade denna (plus en massa av mina bloggbesökare!). Men Johan Ajvide Lindqvists bok Låt den rätte komma in var väldigt spännande och kändes inte alls så overklig som jag trodde att den skulle vara.


Boken väver samman flera olika personers berättelser, en ung pojke som blir mobbad men äntligen finner en vän, flera alkoholister som står utanför samhället men har varandra... mfl. Allihopa berörs av denna vampyr som lever i samma förort som dom. Men på väldigt olika sätt...


Jag är inte van vid att läsa skräckromaner, men denna är spännande och aldrig tråkig. Jag ger den 4 stjärnor av 5.


Kolla gärna in mina övriga bokrecensioner.

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

21 juli 2008 07:54

Spännande! jag behöver en ny bok att läsa, kanske köper den idag...hmm...

http://trollpackan

 
Ingen bild

Emelie

21 juli 2008 11:00

Jag har följt din blogg ganska länge nu, men har faktiskt aldrig skrivit någon kommentar. Tyckte att det var dags nu:)Jag går in varje dag för att se om bebisen har kommit, fast man inte känner dig så blir det nervöst för det känns som om man känner dig när man läser bloggen dagligen. Jag vill bara önska dig lycka till och hoppas på att få följa dig/er även när bebisen har kommit.
Kram från E i Sthlm

 
bambi

bambi

21 juli 2008 12:21

Emelie: Din kommentar värmde verkligen! :)

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se