Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

Utlämnad

Av bambi - 22 juli 2008 09:46

Igår hyrde vi filmen Utlämnad som handlar om en kille som bor i USA men är född i Egypten. Han är gift och har barn i USA och har bott där i 20 år. Efter en tjänsteresa i Sydafrika så stoppas han av myndigheterna på flygplatsen (i USA) och anklagas för terrorism. Hans fru får inte veta vad som har hänt med honom och hon försöker ta reda på var han är... osv..


Jag ville se denna film när den gick på bio, men det blev aldrig av. Jag blev lite besviken på all amerikanisering av grejer. Dom nämner t.ex inte vilket land han förs till utan dom säger bara "nordafrika". Men den var helt okej!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emelie

22 juli 2008 11:28

Hej igen, hur mår du? Börjar det bli jobbigt nu och gå runt med magen? (Har själv inga barn). Men är super nyfiken:)) Jag såg den filmen i söndags och jag tyckte faktist den var riktigt bar! Om du gillar lite "konstiga" filmer borde du se Jumper.

Kram E i Sthlm

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se