Direktlänk till inlägg 22 juli 2008

36:e veckan

Av bambi - 22 juli 2008 11:49

Eftersom jag har fått några frågor om hur jag mår och om bebisen så tänkte jag skriva ett inlägg om det istället.


Bebisen har lagt sig med huvudet neråt konstaterade barnmorskan vid senaste besöket. Huvudet var då ruckbart, alltså inte helt fixerat.


Han är så pass stor nu så man känner verkligen hur han ligger, åt vilket håll ryggen och fötterna är. Han rör sig mycket varje dag (vilket han har gjort ända sen jag började känna honom) och ibland sträcker han på sig så man känner hur en fot sticker ut på sidan. Då får jag ta och trycka in foten, eftersom det inte är så bekvämt.


Han hickar 2-3 gånger per dag och det håller på i ca 5 minuter. Det tycker jag är jobbigt eftersom hela magen och ibland även bäckenet hoppar till. Men jag har sagt till sambon att om han blir förväxlad på BB så är det bara att leta efter bebisen som hickar mest.  :)


Jag har börjat få ont i höfterna och ryggen, oftast på kvällen/natten. Så igår kväll låg jag med vetebältet runt höfterna och ryggen. Jag har inte heller någon större aptit, vilket är väldigt ovanligt för mig! Jag brukar kunna äta massor... men nu har jag knappt lust att äta alls. Mår illa gör jag också ibland.. antar att det hänger ihop med matlusten.


Men jag klagar inte så mycket eftersom jag har haft en väldigt bra graviditet. Inga komplikationer och så har jag varit befriad från många vanliga graviditetsåkommor så som: halsbränna, svåra foglossningar, hudbristningar, huvudvärk, förstoppning, sömnproblem, hemorrojder, läckande bröst, kraftiga sammandragningar, etc. Vilket jag är mycket mycket tacksam att jag har sluppit (än så länge... mycket av det kan väl fortfarande komma)!

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

22 juli 2008 13:21

Skönt att du har fått må bra under graviditeten!
Hmmm...jag undrar jag om han inte tittar ut lite före;) Jag tror det faktiskt:))

Mina båda tittade ut två veckor tidigare än vad de skulle ha kommit, så man vet aldrig.
men du har ju allt iordning vad jag förstår så det är väl bara att han anländer!
kram!

http://trollpackan

 
evelina

evelina

22 juli 2008 17:00

åh nu är det snart dags!! måste vara så ofattbart underbart!! JAG är avis!!

http://evelinas.blogg.se

 
Ingen bild

Linda

23 juli 2008 11:38

Åh vad spännande-tack för vi får följa dig! jag tror minsann bebisen tittar ut tidigare än beräknad dag:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se