Direktlänk till inlägg 25 juli 2008

The Dark Knight

Av bambi - 25 juli 2008 22:37

Jepp, nu har vi sett filmen The Dark Knight och den var riktigt bra. Den kanske inte riktigt förtjänar sitt betyg på imdb, men helt klart en "måste se" film!


Höggravid som jag är så måste jag ju springa på toaletten och kissa en gång i timmen. När jag var borta 4-5 minuter under filmen så missade jag en hel del. Och så var det under hela filmen, den är snabb! Det händer saker hela tiden! Ibland är det svårt att hänga med i svängarna!


Men alla skådisar var superbra, speciellt Heath Ledger. Han kan verkligen variera sig, om man jämför hans roll i Brokeback Mountain och i denna film så märker man vilken otrolig skicklig skådespelare han var!


Lite trist är det ju att Katie Holmes inte spelar Rachel i denna film, när jag googlar om varför så får man upp att det handlade om "schema krock". Hon valde att spela in en låg budget film som heter "Mad Money" med Queen Latifah istället. Detta känns väldigt skumt! Hur kan man ens tänka tanken att välja en annan film, speciellt efter succéen med första filmen? Varför inte välja uppföljaren? Skvaller säger att det hade nåt med scientologerna att göra... att dom inte gillade filmens budskap... Jaja, man kan inte riktigt veta...


Det finns i allafall ingen annan action-film med mer action än denna. Den blir nog bättre också för varje gång man ser den...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stina

26 juli 2008 19:12

Ryktet säger att det va Tompa som stoppade henne från att spela. Tror faktiskt det är så han blev väll sotis ;-).
Hur var Gary Oldman? Han är en av mina favvoskådisar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se