Direktlänk till inlägg 28 juli 2008

Bebisen har hicka i magen

Av bambi - 28 juli 2008 12:25

Bebisen hade hicka (som vanligt) imorse när jag låg i soffan. Han bökar runt lite också... så älsklingen tog och filmade magen lite... för den som vill se!

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

28 juli 2008 13:26

Haha! Ja, tänk vad livat det kan vara i magen! har nästan glömt bort hur det var;)
kram!

http://trollpackan

 
Ingen bild

Mia

28 juli 2008 16:11

Åh, vad mysigt! Den där känslan när bebisen tumlar runt så det nästan gör lite ont i magen... :-)

 
maggie

maggie

28 juli 2008 17:44

Tjohoo
jag ser att du har en tatuering dära nere vid magen, jag vill också ha dära, men hört att den typ ska töjas ut och se konstig ut efter att man har varit gravid, och jag undrar om du vet någonting om hur de kommer att bli? och grattis ! :D

http://maggiesnyaliv.blogg.se

 
Madelaine

Madelaine

28 juli 2008 19:41

Så fin din mage är! Jag kan tyvärr inte se klippet =( fast jag jätte gärna vill!

http://madelainef.blogg.se

 
Ingen bild

Emelie

28 juli 2008 22:45

Åh vad härligt!!!

Fick en liten tjej för 14 månader sedan och har glömt av hur det såg ut och hur det kändes när hon var på insidan. Men din film får mig att precis komma ihåg den härliga känslan! Dock har jag fortfarande svårt att koppla att det är samma tjej som knölade i magen som nu kallar mig för mamma och pussar mig på kinden. GALET! Du är inne i världens härligaste tid och du har ännu mer härligheter framför dig! Lycka till!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se